Alaşehir'de Bodrum Katında İntihar!

YAŞAM 22.04.2019 - 11:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de Bodrum Katında İntihar!

ALAŞEHİR'DE, MURAT P. (23) 4 KATLI APARTMANIN BODRUM KATINDA KENDİNİ İPLE ASARAK YAŞAMINA SON VERDİ.
Alaşehir’de Murat P. (23) kendisini evlerinin bodrumunda iple tavana asarak intihar etti. Pazar günü Saat 22.30 sularında gerçekleşen olayda Murat P. olay yerinde yaşamını kaybetti. Alaşehir'in Beşeylül Mahallesi Osman Akça Caddesi No:183’te ikamet eden Murat P. evde annesi Hanım ve babası Osman ile sohbet ederken, "çarşıya çıkıyorum" diyerek evlerinden ayrıldı. 4 Katlı apartmanın 1. katında oturan Murat, apartmanın bodrum katına inerek, kendisini iple tavana astı. Aynı apartmanın 2. katında oturan komşuları, bodrum katına kömür almak için indiğinde Murat’ı asılı durumda görünce çığlık atarak, ailesine haber verdi. Çığlıkları duyan annesi Hanım ve babası Osman bodrum katına indiler. Annesi Hanım ipi keserek, Murat’ı indirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Murat’a ilk müdahaleyi yaptı, ancak hayata döndüremedi. Cenaze Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ailenin üç çocuğundan, en küçüğü ve tek erkek çocuk olan Murat P'’in pilotluğu kazandığı ve çağrılmayı beklediği öğrenildi. İntihar nedeninin belirlenemediği olayda, Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
ALAŞEHİR'DE, MURAT P. (23) 4 KATLI APARTMANIN BODRUM KATINDA KENDİNİ İPLE ASARAK YAŞAMINA SON VERDİ.

Alaşehir’de Murat P. (23) kendisini evlerinin bodrumunda iple tavana asarak intihar etti. Pazar günü Saat 22.30 sularında gerçekleşen olayda Murat P. olay yerinde yaşamını kaybetti.

Alaşehir'in Beşeylül Mahallesi Osman Akça Caddesi No:183’te ikamet eden Murat P. evde annesi Hanım ve babası Osman ile sohbet ederken, "çarşıya çıkıyorum" diyerek evlerinden ayrıldı. 4 Katlı apartmanın 1. katında oturan Murat, apartmanın bodrum katına inerek, kendisini iple tavana astı. Aynı apartmanın 2. katında oturan komşuları, bodrum katına kömür almak için indiğinde Murat’ı asılı durumda görünce çığlık atarak, ailesine haber verdi. Çığlıkları duyan annesi Hanım ve babası Osman bodrum katına indiler. Annesi Hanım ipi keserek, Murat’ı indirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Murat’a ilk müdahaleyi yaptı, ancak hayata döndüremedi. Cenaze Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Ailenin üç çocuğundan, en küçüğü ve tek erkek çocuk olan Murat P'’in pilotluğu kazandığı ve çağrılmayı beklediği öğrenildi. İntihar nedeninin belirlenemediği olayda, Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.