ALAŞEHİR'DE İNTİHAR

ASAYİŞ 02.05.2018 - 17:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE İNTİHAR

Alaşehir’e bağlı Örnekköy Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki bir çocuk babası İbrahim B. mahalle içinde bulunan metruk bir binada piknik tüpü gazı çekerek intihar etti.
Bu sabah evden  çıkarak, geri dönmeyen ve telefonlara cevap vermeyen İbrahim B.’yi babası Ahmet B. saat 10.00 sularında metruk bir binada ölü olarak buldu. Sabah erken saatte işe gidiyorum diyerek evden çıkan, İbrahim B.’ye ulaşılamadı. Babası ile yan yana binalarda oturan İbrahim B.’yi babası Ahmet B. evlerine yakın bir yerde bulunan metruk ve boş binada ölmüş olarak buldu.   Cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen İbrahim B. ile ilgili jandarma soruşturmayı sürdürüyor. İbrahim B.’nin psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de bu tür girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Alaşehir’e bağlı Örnekköy Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki bir çocuk babası İbrahim B. mahalle içinde bulunan metruk bir binada piknik tüpü gazı çekerek intihar etti.

Bu sabah evden  çıkarak, geri dönmeyen ve telefonlara cevap vermeyen İbrahim B.’yi babası Ahmet B. saat 10.00 sularında metruk bir binada ölü olarak buldu. Sabah erken saatte işe gidiyorum diyerek evden çıkan, İbrahim B.’ye ulaşılamadı. Babası ile yan yana binalarda oturan İbrahim B.’yi babası Ahmet B. evlerine yakın bir yerde bulunan metruk ve boş binada ölmüş olarak buldu.

 

Cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen İbrahim B. ile ilgili jandarma soruşturmayı sürdürüyor. İbrahim B.’nin psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de bu tür girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.