ALAŞEHİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

ASAYİŞ 18.12.2020 - 10:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Alaşehir'de dikkatsizlik kaza getirdi. Meydana gelen trafik kazasında kazaya karışan iki otomobil ile birlikte park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana gelirken yaşanan olayda 2 kişi yaralandı.
Kaza, geçtiğimiz gece İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kanal boyu istikameti Osmanlılar Caddesi üzerinde seyir halindeki 34 RG 4187 plakalı araç ile Gümüşpala Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 34 RG 4187 plakalı araç kanal korkuluklarına savrulurken diğer araç ise park halindeki 45 ZB 031 plakalı araca çarparak durabildi. YARALILAR HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edilirken olayda çeşitli yerlerinden yara alan Veysel B. (27) ile Berat B. (23) Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
Alaşehir'de dikkatsizlik kaza getirdi. Meydana gelen trafik kazasında kazaya karışan iki otomobil ile birlikte park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana gelirken yaşanan olayda 2 kişi yaralandı.

Kaza, geçtiğimiz gece İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kanal boyu istikameti Osmanlılar Caddesi üzerinde seyir halindeki 34 RG 4187 plakalı araç ile Gümüşpala Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 34 RG 4187 plakalı araç kanal korkuluklarına savrulurken diğer araç ise park halindeki 45 ZB 031 plakalı araca çarparak durabildi.

YARALILAR HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edilirken olayda çeşitli yerlerinden yara alan Veysel B. (27) ile Berat B. (23) Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.