ALAŞEHİR’DE UÇURUMA DÜŞEN ÇOBAN YARALANDI.

07.12.2021 - 08:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE UÇURUMA DÜŞEN ÇOBAN YARALANDI.

Kavaklıdere Mahallesi Ormanlık alan olan Mahmut Bakkal mevkiinde uçuruma düşen keçisini kurtarmak isteyen Mahmut Alkan (41) dengesini kaybederek 350 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.
Babasının uçuruma düştüğünü gören 14 yaşındaki oğlu Bedirhan Alkan 112 acil hattından yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmalarının ardından vatandaşlarında yardımıyla Mahmut Alkan düştüğü yerden çıkartıldı. ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ Bölgenin çok dik ve sarp olması aynı zamanda da sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaralıya ulaşmak için birçok yol deneyen ekipler iş makinesi ile dere yatağından açılan yol sayesinde yaklaşık 4 saat sonra yaralı çobana ulaştı. Belinde ve bacaklarında kırıklar olan çoban sedyeyle metrelerce taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Alkan Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mahmut Alkan'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
Kavaklıdere Mahallesi Ormanlık alan olan Mahmut Bakkal mevkiinde uçuruma düşen keçisini kurtarmak isteyen Mahmut Alkan (41) dengesini kaybederek 350 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Babasının uçuruma düştüğünü gören 14 yaşındaki oğlu Bedirhan Alkan 112 acil hattından yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmalarının ardından vatandaşlarında yardımıyla Mahmut Alkan düştüğü yerden çıkartıldı.

ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ

Bölgenin çok dik ve sarp olması aynı zamanda da sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaralıya ulaşmak için birçok yol deneyen ekipler iş makinesi ile dere yatağından açılan yol sayesinde yaklaşık 4 saat sonra yaralı çobana ulaştı. Belinde ve bacaklarında kırıklar olan çoban sedyeyle metrelerce taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Alkan Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mahmut Alkan'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.