Alaşehir'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 27.08.2019 - 10:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de uyuşturucu operasyonu

ALAŞEHİR’DE POLİS, BİR SÜREDİR TAKİBE ALDIĞI UYUŞTURUCU SATICILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADI.
ALAŞEHİR’DE POLİS, BİR SÜREDİR TAKİBE ALDIĞI UYUŞTURUCU SATICILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADI. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığını tespit ettiği 3 kişiyi takibe aldı. Bir süre şahısları izleyen polis, Barış Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda evde bulunan S.S (39), D.E (33) ve E.G (32) isimli şahıslar, 5.8 gram 'kristal' olarak tabir edilen metafetamin ve 10 gram esrarla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Zanlılardan S.S mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderilirken, diğer zanlılar serbest bırakıldı.
ALAŞEHİR’DE POLİS, BİR SÜREDİR TAKİBE ALDIĞI UYUŞTURUCU SATICILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADI.

ALAŞEHİR’DE POLİS, BİR SÜREDİR TAKİBE ALDIĞI UYUŞTURUCU SATICILARINI SUÇÜSTÜ YAKALADI.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığını tespit ettiği 3 kişiyi takibe aldı. Bir süre şahısları izleyen polis, Barış Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda evde bulunan S.S (39), D.E (33) ve E.G (32) isimli şahıslar, 5.8 gram 'kristal' olarak tabir edilen metafetamin ve 10 gram esrarla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Zanlılardan S.S mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderilirken, diğer zanlılar serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.