ALAŞEHİR’DE YANGIN 1 YARALI

28.04.2021 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE YANGIN 1 YARALI

Alaşehir’de meydana gelen ev yangınında bir kişi yaralandı. Kolları ve yüzlerinde hafif yanıklar oluşan Mehmet Ç.(21) Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
  Alaşehir Beşeylül Mahallesi Sümer Oral Caddesi 230 Nolu iki katlı evde saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Aliye Ç.(80) ve torunu Mehmet Ç. Birlikte oturdukları evin zemin katında,  Mehmet Ç. Sobayı yaktı. Soba alev aldığı sırada, sobanın kapaklarını kapattı. Sobanın kapaklarını kapatmasıyla birlikte soba patladı. Evi alevler sardı. Torun ve babaanne kendilerini dışarıya attılar. Alevleri gören komşular itfaiyeye haber verdiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi  Alaşehir İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek, yangını söndürdü. Kollarında ve yüzünde yanıklar oluşan Mehmet Ç. 112 Acil servis ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Evleri yanan ailenin akrabası olan Mehmet Korkmaz, "Mehmet sobayı yakmış, sobanın kapaklarını kapatmış. Sobanın kapaklarını kapatmasıyla beraber, soba patlamış, evi alevler sarmış. Kollarında ve yüzlerinde yanıklar oluşmuş."dedi. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Alaşehir’de meydana gelen ev yangınında bir kişi yaralandı. Kolları ve yüzlerinde hafif yanıklar oluşan Mehmet Ç.(21) Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

Alaşehir Beşeylül Mahallesi Sümer Oral Caddesi 230 Nolu iki katlı evde saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Aliye Ç.(80) ve torunu Mehmet Ç. Birlikte oturdukları evin zemin katında,  Mehmet Ç. Sobayı yaktı. Soba alev aldığı sırada, sobanın kapaklarını kapattı. Sobanın kapaklarını kapatmasıyla birlikte soba patladı. Evi alevler sardı. Torun ve babaanne kendilerini dışarıya attılar. Alevleri gören komşular itfaiyeye haber verdiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi  Alaşehir İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek, yangını söndürdü. Kollarında ve yüzünde yanıklar oluşan Mehmet Ç. 112 Acil servis ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Evleri yanan ailenin akrabası olan Mehmet Korkmaz, "Mehmet sobayı yakmış, sobanın kapaklarını kapatmış. Sobanın kapaklarını kapatmasıyla beraber, soba patlamış, evi alevler sarmış. Kollarında ve yüzlerinde yanıklar oluşmuş."dedi. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.