ALAŞEHİR DEVLET’E DOKTOR AKINI

Sağlık 31.05.2018 - 09:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR DEVLET’E DOKTOR AKINI

Alaşehir Devlet Hastanesi'ne uzman hekim atamaları sürüyor. Alaşehir Devlet Hastanesi’ne 9 yeni uzman hekim atandı. Uzman hekimler göreve başladı. Yeni uzman hekimlerin atanmasıyla Çocuk, Kardiyoloji, Psikiyatri, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrah ve Göz hastaları hekim seçebilecekler.
Alaşehir Devlet Hastanesi'ne uzman hekim atamaları sürüyor. Alaşehir Devlet Hastanesi’ne 9 yeni uzman hekim atandı. Uzman hekimler göreve başladı. Yeni uzman hekimlerin atanmasıyla Çocuk,  Kardiyoloji, Psikiyatri, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrah ve Göz hastaları hekim seçebilecekler. Alaşehir Devlet Hastanesi’ne atamaları yapılan 9 yeni uzman hekimin göreve başlamasıyla birlikte hastanede uzman hekim sayısı 35 oldu. 200 yataklı Alaşehir Devlet Hastanesi’ne son atamalarla atanan hekimlerle birlikte uzman sayısı 35’e yükseldi Alaşehir Devlet Hastanesi yeni atamalarla daha fazla hastaya hizmet verebilecek, ilçe dışı hasta sevkleri azalacak.   KIRMALI; "SADECE İKİ BRANŞTA EKSİĞİMİZ KALDI" Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı, "Hastanemize yeni atanan 2 Çocuk,  1 kardiyoloji, 1 genel cerrah, 1 radyoloji, 1 Pisikiyatri, 1 Üroloji, 1 ortopedi, 1 Göz  doktoru ile  birçok branşta hekim sayımız birden fazla duruma geldi. Hastalarımız bundan böyle dahiliye, kulak burun boğaz, kardiyoloji, üroloji, genel cerrah, göz, pisikiyatri, çocuk, ortopedi  gibi dallarda hekim tercihi yapabilecekler. Diğer branşlarda da uzman hekim sayımızın artırılması için başvurularımızı yaptık. Hastanemizde beyin cerrahı ve cildiye dışında eksiğimiz kalmadı. Bu eksikliğimizin giderilmesi için de çalışmalarımız sürüyor. Hastalarımız neredeyse tüm branşlardaki şikayetleri için muayene ve tedavilerini kendi ilçelerinde yaptırabilecekler. Hastanemiz son sistem sağlık araçlarıyla hizmet vermektedir. Amacımız hastalarımızın her türlü tedavilerini mümkün olduğunca Alaşehir’de karşılayabilmek."dedi.
Alaşehir Devlet Hastanesi'ne uzman hekim atamaları sürüyor. Alaşehir Devlet Hastanesi’ne 9 yeni uzman hekim atandı. Uzman hekimler göreve başladı. Yeni uzman hekimlerin atanmasıyla Çocuk, Kardiyoloji, Psikiyatri, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrah ve Göz hastaları hekim seçebilecekler.

Alaşehir Devlet Hastanesi'ne uzman hekim atamaları sürüyor. Alaşehir Devlet Hastanesi’ne 9 yeni uzman hekim atandı. Uzman hekimler göreve başladı. Yeni uzman hekimlerin atanmasıyla Çocuk,  Kardiyoloji, Psikiyatri, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrah ve Göz hastaları hekim seçebilecekler.

Alaşehir Devlet Hastanesi’ne atamaları yapılan 9 yeni uzman hekimin göreve başlamasıyla birlikte hastanede uzman hekim sayısı 35 oldu. 200 yataklı Alaşehir Devlet Hastanesi’ne son atamalarla atanan hekimlerle birlikte uzman sayısı 35’e yükseldi Alaşehir Devlet Hastanesi yeni atamalarla daha fazla hastaya hizmet verebilecek, ilçe dışı hasta sevkleri azalacak.
 

KIRMALI; "SADECE İKİ BRANŞTA EKSİĞİMİZ KALDI"

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı, "Hastanemize yeni atanan 2 Çocuk,  1 kardiyoloji, 1 genel cerrah, 1 radyoloji, 1 Pisikiyatri, 1 Üroloji, 1 ortopedi, 1 Göz  doktoru ile  birçok branşta hekim sayımız birden fazla duruma geldi. Hastalarımız bundan böyle dahiliye, kulak burun boğaz, kardiyoloji, üroloji, genel cerrah, göz, pisikiyatri, çocuk, ortopedi  gibi dallarda hekim tercihi yapabilecekler. Diğer branşlarda da uzman hekim sayımızın artırılması için başvurularımızı yaptık. Hastanemizde beyin cerrahı ve cildiye dışında eksiğimiz kalmadı. Bu eksikliğimizin giderilmesi için de çalışmalarımız sürüyor. Hastalarımız neredeyse tüm branşlardaki şikayetleri için muayene ve tedavilerini kendi ilçelerinde yaptırabilecekler. Hastanemiz son sistem sağlık araçlarıyla hizmet vermektedir. Amacımız hastalarımızın her türlü tedavilerini mümkün olduğunca Alaşehir’de karşılayabilmek."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.