ALAŞEHİR’E İLK KEZ TENİS KORTU YAPILIYOR

21.05.2021 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’E İLK KEZ TENİS KORTU YAPILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Alaşehir’e yeni bir yatırım daha kazandırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Alaşehir’e 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası Yapımı için start verdi. Projenin ihalesi 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca Alaşehir Atatürk Ortaokulu ile Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü arsasına 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası yapılacak. Projenin yer tesliminin ardından 90 günde tamamlanması hedefleniyor. “ŞEHİR STADYUMU BAŞTAN AŞŞAĞI YENİLENDİ” Alaşehir’de her yaştan vatandaşın sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesi amacıyla ilçemiz Şehir Stadyumuna büyük yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize Gençlik ve Spor alanında yaklaşık 25 milyon liralık dev yatırım daha kazandırılıyor. Alaşehir’e yapılan yatırımlar; İlçe Stadyumunun 480 kişilik yeni Tribünü, soyunma odaları, ışıklandırmaları yenilendi. Stadın zemini sentetik çimle değiştirildi ve çevre düzenlemesi çalışmaları yeniden yapıldı.  Kapalı Spor Salonu’nun baştan aşağı tamirat ve tadilatı tamamlandı.  Gençlik merkezi ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yatırım inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün ihaleye çıkarılan  1 Adet Tenis Kortu, 1 Adet Basketbol Sahası ile de ilçemize Gençlik ve Spor alanında büyük bir yatırım yapılmış olacak. “ALAŞEHİR’E HAYIRLI UĞURLU OLSUN” Alaşehir’de ilk kez yapılacak olan Tenis kortu ve yeni bir basketbol sahası yapılacak olmanın sevincini paylaşan,   AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel; “Gençlik ve Spor Bakanlığınca İlçemiz Yenice Mahallesi’nde Alaşehir Atatürk Ortaokulu ile Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında kalan  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arsasına 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası Yapımı ihalesi başlatıldı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ilan edilen yapım ihalesi 25 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ve yaklaşık 90 gün içerisinde tamamlanarak Alaşehirli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Amacımız ilçemizdeki her genci spor faaliyetlerine ulaştırmak olacaktır.  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları doğrultusunda AK Parti Manisa Milletvekillerinin destekleri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Alaşehir’imize Gençlik ve Spor alanında yapılan yatımların heyecanıyla ve bu yatırımların hizmete dönüşmesi noktasında hayırlı olmasını diliyorum. Alaşehir’in geleceği için, çalışmalarımız aralıksız olarak sürecektir, ilçemize ve hemşehrilerimize  hayırlı  olsun.”dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca Alaşehir’e yeni bir yatırım daha kazandırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Alaşehir’e 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası Yapımı için start verdi. Projenin ihalesi 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Alaşehir Atatürk Ortaokulu ile Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü arsasına 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası yapılacak. Projenin yer tesliminin ardından 90 günde tamamlanması hedefleniyor.

“ŞEHİR STADYUMU BAŞTAN AŞŞAĞI YENİLENDİ”

Alaşehir’de her yaştan vatandaşın sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesi amacıyla ilçemiz Şehir Stadyumuna büyük yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize Gençlik ve Spor alanında yaklaşık 25 milyon liralık dev yatırım daha kazandırılıyor. Alaşehir’e yapılan yatırımlar; İlçe Stadyumunun 480 kişilik yeni Tribünü, soyunma odaları, ışıklandırmaları yenilendi. Stadın zemini sentetik çimle değiştirildi ve çevre düzenlemesi çalışmaları yeniden yapıldı.  Kapalı Spor Salonu’nun baştan aşağı tamirat ve tadilatı tamamlandı.  Gençlik merkezi ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yatırım inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün ihaleye çıkarılan  1 Adet Tenis Kortu, 1 Adet Basketbol Sahası ile de ilçemize Gençlik ve Spor alanında büyük bir yatırım yapılmış olacak.

“ALAŞEHİR’E HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Alaşehir’de ilk kez yapılacak olan Tenis kortu ve yeni bir basketbol sahası yapılacak olmanın sevincini paylaşan,   AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel; “Gençlik ve Spor Bakanlığınca İlçemiz Yenice Mahallesi’nde Alaşehir Atatürk Ortaokulu ile Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında kalan  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arsasına 1 Adet Tenis Kortu ve 1 Adet Basketbol Sahası Yapımı ihalesi başlatıldı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ilan edilen yapım ihalesi 25 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ve yaklaşık 90 gün içerisinde tamamlanarak Alaşehirli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Amacımız ilçemizdeki her genci spor faaliyetlerine ulaştırmak olacaktır.  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları doğrultusunda AK Parti Manisa Milletvekillerinin destekleri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Alaşehir’imize Gençlik ve Spor alanında yapılan yatımların heyecanıyla ve bu yatırımların hizmete dönüşmesi noktasında hayırlı olmasını diliyorum. Alaşehir’in geleceği için, çalışmalarımız aralıksız olarak sürecektir, ilçemize ve hemşehrilerimize  hayırlı  olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.