ALAŞEHİR GÜNE KAZAYLA UYANDI

05.06.2020 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR GÜNE KAZAYLA UYANDI

Alaşehir'de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, çevredeki bağlarda çalışan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. İlçe merkezine 11 km uzaklıktaki Piyadeler Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada can kaybının olmaması yüreklere su serpti.
Kaza, dün sabah saat 07:15'de Alaşehir-Salihli Karayolu, Piyadeler mevkiinde meydana geldi. 35 NAA 61 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, bölünmüş otoyoldan tek şeride düşen karayolu giriş bölümünde bulunan plastik dubalara çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisi ile savrulan araçta bulunan 2 kişi, kazayı yara almadan atlatırken, çevredeki vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı. ÜZÜM BAĞLARINDAKİ İŞÇİLERİN YÜREKLERİ AĞIZLARINA GELDİ Piyadeler mevkiinde, kazanın olduğu alana yakın bir bölgede üzüm bağında çalışan Yaşar Arık isimli vatandaş; "Bağımızda çalışırken çok şiddetli bir ses ile irkildik. Önceleri kamyon lastiği patlamış olabileceğini düşündük. Merak edip yola çıktığımızda bir otomobilin plastik bariyerlere çarptığını gördük. Hemen yardımlarına koştuk. Neyse ki sürücü ve yanındaki yolcuda herhangi bir yaralanma yoktu. Bu bölgede sürekli kaza oluyor. Sürücülerin özellikle Piyadeler mevkiinde hızlarını düşürmeleri ve dikkatli olmaları gerek. Tüm sürücülerimize kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum."dedi.  
Alaşehir'de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, çevredeki bağlarda çalışan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. İlçe merkezine 11 km uzaklıktaki Piyadeler Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada can kaybının olmaması yüreklere su serpti.

Kaza, dün sabah saat 07:15'de Alaşehir-Salihli Karayolu, Piyadeler mevkiinde meydana geldi. 35 NAA 61 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, bölünmüş otoyoldan tek şeride düşen karayolu giriş bölümünde bulunan plastik dubalara çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisi ile savrulan araçta bulunan 2 kişi, kazayı yara almadan atlatırken, çevredeki vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı.

ÜZÜM BAĞLARINDAKİ İŞÇİLERİN YÜREKLERİ AĞIZLARINA GELDİ

Piyadeler mevkiinde, kazanın olduğu alana yakın bir bölgede üzüm bağında çalışan Yaşar Arık isimli vatandaş; "Bağımızda çalışırken çok şiddetli bir ses ile irkildik. Önceleri kamyon lastiği patlamış olabileceğini düşündük. Merak edip yola çıktığımızda bir otomobilin plastik bariyerlere çarptığını gördük. Hemen yardımlarına koştuk. Neyse ki sürücü ve yanındaki yolcuda herhangi bir yaralanma yoktu. Bu bölgede sürekli kaza oluyor. Sürücülerin özellikle Piyadeler mevkiinde hızlarını düşürmeleri ve dikkatli olmaları gerek. Tüm sürücülerimize kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum."dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.