ALAŞEHİR'İN MODEL UÇAĞI MANİSA'DA UÇTU, İL BİRİNCİSİ ALAŞEHİR OLDU

EĞİTİM 02.05.2019 - 09:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'İN MODEL UÇAĞI MANİSA'DA UÇTU, İL BİRİNCİSİ ALAŞEHİR OLDU

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Alaşehir Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğiyle Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan Model Uçak kursu ilk meyvelerini vermeye başladı. Temsilcimiz, Turgutlu'da yapılan yarışmalarda hem takım hem de ferdi dallarda Manisa birincisi oldu.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında “Hava Sporları” kategorisinde Genç Erkekler ve Bayanlardan oluşan yarışmacılar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan Model Uçak kursundan seçildi. Seçilen bu öğrenciler, yarışma özelliklerine sahip “Bambino Lastik Motorlu Model Uçaklarını” yaptı. Temsilcimiz, Turgutlu'da yapılan yarışmalarda hem takım hem de ferdi dallarda Manisa birincisi oldu. TÜRKİYE SEÇMELERİNDE MANİSA'YI TEMSİL EDECEKLER Alaşehir'i temsil edecek olan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hem Felsefe Öğretmeni hem de Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan ERSİN nezaretinde antrenmanlarını tamamladılar. 25 Nisan 2019 Perşembe günü Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonunda yapılan yarışmalarda genç erkek ve bayanlarda il birincisi oldu. Ayrıca Genç erkeklerde Şaban Badınca İl birincisi, Mücahit Doğanlı il ikincisi, Davut Erdem il üçüncüsü, Süleyman Sarıefe il dördüncüsü ve Özgür Genç de il beşincisi olarak büyük bir başarıya imza attıl.. Genç Bayanlarda ise Gamze Toklu il birincisi, Zekiyenur Arık il ikincisi, Raziye Yılmaz il üçüncüsü, Fatma Akbaş da il dördüncüsü oldu. Başarılarıyla Alaşehirlileri onurlandıran öğrenciler 25- 26 Mayıs 2019 tarihinde Hava Sporları kategorisinde Eskişehir’de düzenlenecek olan TÜRKİYE seçmelerinde hem Manisa'yı hem de Alaşehir'i temsil edecekler. Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem Felsefe Öğretmeni hem de Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan Ersin Okul idaresine, Türk Hava Kurumu Alaşehir Şube Başkanlığı’na, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Alaşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve okulun öğretmenlerine kendilerine verdikleri desteklerden ötürü canı gönülden teşekkür etti.
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Alaşehir Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğiyle Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan Model Uçak kursu ilk meyvelerini vermeye başladı. Temsilcimiz, Turgutlu'da yapılan yarışmalarda hem takım hem de ferdi dallarda Manisa birincisi oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında “Hava Sporları” kategorisinde Genç Erkekler ve Bayanlardan oluşan yarışmacılar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan Model Uçak kursundan seçildi. Seçilen bu öğrenciler, yarışma özelliklerine sahip “Bambino Lastik Motorlu Model Uçaklarını” yaptı. Temsilcimiz, Turgutlu'da yapılan yarışmalarda hem takım hem de ferdi dallarda Manisa birincisi oldu.

TÜRKİYE SEÇMELERİNDE MANİSA'YI TEMSİL EDECEKLER

Alaşehir'i temsil edecek olan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hem Felsefe Öğretmeni hem de Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan ERSİN nezaretinde antrenmanlarını tamamladılar. 25 Nisan 2019 Perşembe günü Turgutlu Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonunda yapılan yarışmalarda genç erkek ve bayanlarda il birincisi oldu. Ayrıca Genç erkeklerde Şaban Badınca İl birincisi, Mücahit Doğanlı il ikincisi, Davut Erdem il üçüncüsü, Süleyman Sarıefe il dördüncüsü ve Özgür Genç de il beşincisi olarak büyük bir başarıya imza attıl.. Genç Bayanlarda ise Gamze Toklu il birincisi, Zekiyenur Arık il ikincisi, Raziye Yılmaz il üçüncüsü, Fatma Akbaş da il dördüncüsü oldu. Başarılarıyla Alaşehirlileri onurlandıran öğrenciler 25- 26 Mayıs 2019 tarihinde Hava Sporları kategorisinde Eskişehir’de düzenlenecek olan TÜRKİYE seçmelerinde hem Manisa'yı hem de Alaşehir'i temsil edecekler.

Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem Felsefe Öğretmeni hem de Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan Ersin Okul idaresine, Türk Hava Kurumu Alaşehir Şube Başkanlığı’na, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Alaşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve okulun öğretmenlerine kendilerine verdikleri desteklerden ötürü canı gönülden teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.