ALAŞEHİR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

YAŞAM 28.03.2019 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Alaşehir'e her gün bir üst düzey yönetici gelerek, önümüzdeki süreçte planlanan yatırım ve hizmetler için gerekli araştırma ve istişarelerde bulunuyor. Alaşehir genelinde planlanan halı sahalar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkilileri Alaşehir'de incelemelerde ve istişarelerde bulundu.
Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ali Uçak, her gün üst düzey bir yetkiliyi Alaşehir'de ağırlamaya devam ediyor. Başkan Uçak, önceki gün de Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ü ağırladı YATIRIM VE HİZMETLER İÇİN GELDİLER Önümüzdeki süreçte Alaşehir'de yapımı planlanan halı sahalar ile ilgili istişarelerde ve incelemelerde bulunmak üzere Alaşehir'e gelen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ü makamında ağırlayan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Olan Ali Uçak, heyete bilgiler verdi. Planlanan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak heyetle fikir alış-verişinde bulundu. 6 TANE HALI SAHA YAPILACAK Alaşehir genelinde 6 halı saha yapımının startı da verildi. Halı sahaların 2'sinin şehir merkezine 4'ünün ise diğer mahalle ortaokullarına yapılması planlanıyor. Merkezde; Alaşehir Ortaokulu'na ve Hacıkelepirci Ortaokulu'na, diğerleri ise; Uluderbent, Kavaklıdere, Delemenler ve Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulları'na yapılacağı duyuruldu. Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ali Uçak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkililerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, yatırımların Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Alaşehir'e her gün bir üst düzey yönetici gelerek, önümüzdeki süreçte planlanan yatırım ve hizmetler için gerekli araştırma ve istişarelerde bulunuyor. Alaşehir genelinde planlanan halı sahalar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkilileri Alaşehir'de incelemelerde ve istişarelerde bulundu.

Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ali Uçak, her gün üst düzey bir yetkiliyi Alaşehir'de ağırlamaya devam ediyor. Başkan Uçak, önceki gün de Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ü ağırladı

YATIRIM VE HİZMETLER İÇİN GELDİLER

Önümüzdeki süreçte Alaşehir'de yapımı planlanan halı sahalar ile ilgili istişarelerde ve incelemelerde bulunmak üzere Alaşehir'e gelen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk ve Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ü makamında ağırlayan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Olan Ali Uçak, heyete bilgiler verdi. Planlanan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak heyetle fikir alış-verişinde bulundu.

6 TANE HALI SAHA YAPILACAK

Alaşehir genelinde 6 halı saha yapımının startı da verildi. Halı sahaların 2'sinin şehir merkezine 4'ünün ise diğer mahalle ortaokullarına yapılması planlanıyor. Merkezde; Alaşehir Ortaokulu'na ve Hacıkelepirci Ortaokulu'na, diğerleri ise; Uluderbent, Kavaklıdere, Delemenler ve Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulları'na yapılacağı duyuruldu. Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Ali Uçak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkililerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, yatırımların Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.