ALAŞEHİR VE SARIGÖL'DE MÜCADELE EDEN TAKIMLARA CAN SUYU

19.11.2021 - 08:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR VE SARIGÖL'DE MÜCADELE EDEN TAKIMLARA CAN SUYU

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Alaşehir ve Sarıgöl takımlarına Sunwin Ziraat firması forma sponsoru oldu. Ayrıca amatör takımlara maddi destekte de bulunan firma, takımlara adeta can suyu oldu.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Alaşehir takımlarından Alaşehir Belediyespor, Killik FK, Tepeköyspor, Yeşilyurtspor, Üzümovalıspor ile Sarıgöl takımlarından Çanakçıspor'a Sunwin Ziraat A.Ş. firması maddi destekte bulundu. Firma, takımlara ayrıca forma sponsoru da oldu. Sunwin Ziraat A.Ş. Alaşehir sorumlusu Süleyman Şah, amatör spor kulüplerin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen forma teslim töreninde yaptığı açıklamada: “Hepimizin bu şekilde bir arada olması geleceğe dair umut verici. Geçen yıl pandemi nedeniyle pek çok kategoride ligler oynanamamıştı. Biz de bu dönemi takımlarımızı daha iyi hale getirmek için kullandık. Bu dönemde amatör sporu nasıl geliştirebiliriz diye düşündük ve eksikleri gidermeyi öncelik olarak hedef aldık. Amatör spor kulüpleri geleceğe başarılı sporcular yetiştirmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı ve iyi bir toplum için doğru yönlendirmek adına çok önemli. Önce altyapı ve malzeme desteği, yapabildiğimiz ölçüde de nakti yardım destekleri ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu dönemde takımlarımızın yapacağı maçlarda hepsine yürekten başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Alaşehir ve Sarıgöl takımlarına Sunwin Ziraat firması forma sponsoru oldu. Ayrıca amatör takımlara maddi destekte de bulunan firma, takımlara adeta can suyu oldu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Alaşehir takımlarından Alaşehir Belediyespor, Killik FK, Tepeköyspor, Yeşilyurtspor, Üzümovalıspor ile Sarıgöl takımlarından Çanakçıspor'a Sunwin Ziraat A.Ş. firması maddi destekte bulundu. Firma, takımlara ayrıca forma sponsoru da oldu.

Sunwin Ziraat A.Ş. Alaşehir sorumlusu Süleyman Şah, amatör spor kulüplerin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen forma teslim töreninde yaptığı açıklamada: “Hepimizin bu şekilde bir arada olması geleceğe dair umut verici. Geçen yıl pandemi nedeniyle pek çok kategoride ligler oynanamamıştı. Biz de bu dönemi takımlarımızı daha iyi hale getirmek için kullandık. Bu dönemde amatör sporu nasıl geliştirebiliriz diye düşündük ve eksikleri gidermeyi öncelik olarak hedef aldık. Amatör spor kulüpleri geleceğe başarılı sporcular yetiştirmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı ve iyi bir toplum için doğru yönlendirmek adına çok önemli. Önce altyapı ve malzeme desteği, yapabildiğimiz ölçüde de nakti yardım destekleri ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu dönemde takımlarımızın yapacağı maçlarda hepsine yürekten başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.