Alaşehirli öğrenciler, model uçakta Türkiye 1.'si oldu

EĞİTİM 03.06.2019 - 12:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehirli öğrenciler, model uçakta Türkiye 1.'si oldu

ALAŞEHİR İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI (İMKB) MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ESKİŞEHİR’DE YAPILAN OKUL HAVA SPORLARI YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.
Alaşehir  İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İ.M.K.B)  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri 26 Mayıs 2019 günü  Eskişehir’de yapılan  Okul Hava Sporları yarışmasında Manisa olarak Türkiye birincisi oldu.  Alaşehirli erkek öğrenciler ilk beş dereceyi alırken, kızlarda 1,2,4 ve 5. Dereceyi alarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye derecesi yapan öğrenciler Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret ettiler.  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir'de düzenlenen Okul Hava Sporları yarışmasına katıldı. Alaşehir İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenleri Hasan Ersin rehberliğinde katıldıkları Okul Hava Sporları Türkiye Şampiyonasında 1. oldu. Şampiyon öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Okul Müdürleri Necat Acar’la birlikte Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Kaymakam Uçgun "Sanat her insanın istediği bir beceridir. Özel bir yetenek ister, emek ister, sabır ister. Öğrencilerimiz emsallerine ve geriden gelecek kardeşlerine örnek olabilecek bir başarı yakalamışlardır. Tebrik ediyorum."dedi.
ALAŞEHİR İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI (İMKB) MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ESKİŞEHİR’DE YAPILAN OKUL HAVA SPORLARI YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.

Alaşehir  İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İ.M.K.B)  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri 26 Mayıs 2019 günü  Eskişehir’de yapılan  Okul Hava Sporları yarışmasında Manisa olarak Türkiye birincisi oldu.  Alaşehirli erkek öğrenciler ilk beş dereceyi alırken, kızlarda 1,2,4 ve 5. Dereceyi alarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye derecesi yapan öğrenciler Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret ettiler. 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir'de düzenlenen Okul Hava Sporları yarışmasına katıldı. Alaşehir İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri öğretmenleri Hasan Ersin rehberliğinde katıldıkları Okul Hava Sporları Türkiye Şampiyonasında 1. oldu. Şampiyon öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Okul Müdürleri Necat Acar’la birlikte Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Kaymakam Uçgun "Sanat her insanın istediği bir beceridir. Özel bir yetenek ister, emek ister, sabır ister. Öğrencilerimiz emsallerine ve geriden gelecek kardeşlerine örnek olabilecek bir başarı yakalamışlardır. Tebrik ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.