ALAŞEHİRLİLER SANDIK BAŞINA GİTTİ

SİYASET 31.03.2019 - 20:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLER SANDIK BAŞINA GİTTİ

876 BİN 145 SEÇMENİN BULUNDUĞU ALAŞEHİR'DE VATANDAŞLAR, 274 SANDIKTA 5 YILLIĞINA KENDİLERİNİ YÖNECEK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI, ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ VE MAHALLE MUHTARLARINI SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ.
Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının MHP'li Belediye Başkan adayı Ali Uçak ve Millet İttifakının CHP'li Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da oylarını kullandı. Cumhur İttifakının MHP'li Belediye Başkanı ve başkan adayı Ali Uçak oyunu eşi Selma Uçak ile birlikte Cumhuriyet İlkokulundaki 1107 Nolu sandıkta kullandı. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Ali Uçak, "2019 yerel seçimleri ülkemize memleketimize ve Alaşehir'e hayırlı olsun. Cenab-ı Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin."dedi. Millet İttifakının CHP'li Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da oyunu eşi Selen Öküzcüoğlu ile birlikte Osman Akça İlkokulu 1030 nolu sandıkta kullandı. Oy verme işlemi öncesi bir açıklama yapan Ahmet Öküzcüoğlu "Alaşehir'e ve Alaşehirlilere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah memleketimize büyük mutluluk, büyük sevinçler getirir. Bismillahirrahmanirrahim diyorum atıyorum."dedi.
876 BİN 145 SEÇMENİN BULUNDUĞU ALAŞEHİR'DE VATANDAŞLAR, 274 SANDIKTA 5 YILLIĞINA KENDİLERİNİ YÖNECEK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI, ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ VE MAHALLE MUHTARLARINI SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ.

Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının MHP'li Belediye Başkan adayı Ali Uçak ve Millet İttifakının CHP'li Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da oylarını kullandı.

Cumhur İttifakının MHP'li Belediye Başkanı ve başkan adayı Ali Uçak oyunu eşi Selma Uçak ile birlikte Cumhuriyet İlkokulundaki 1107 Nolu sandıkta kullandı. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Ali Uçak, "2019 yerel seçimleri ülkemize memleketimize ve Alaşehir'e hayırlı olsun. Cenab-ı Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin."dedi.

Millet İttifakının CHP'li Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da oyunu eşi Selen Öküzcüoğlu ile birlikte Osman Akça İlkokulu 1030 nolu sandıkta kullandı. Oy verme işlemi öncesi bir açıklama yapan Ahmet Öküzcüoğlu "Alaşehir'e ve Alaşehirlilere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah memleketimize büyük mutluluk, büyük sevinçler getirir. Bismillahirrahmanirrahim diyorum atıyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.