ALAŞEHİRLİLER YAZ KONSERİ İLE COŞTULAR

BELEDİYE 15.07.2019 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİRLİLER YAZ KONSERİ İLE COŞTULAR

TRT İzmir TSM sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alan 40 kişilik koro değişik makamlarda yaklaşık 30 eser seslendirdi.
TRT İzmir TSM sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alan 40 kişilik koro   değişik makamlarda yaklaşık 30 eser seslendirdi. Konserde izleyenler şarkılara eşlik ederek coştular. Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu “ Hey Gidinin Efesi “ türküsü söylenirken, sahneye çıkarak, oynadı, izleyenlerden büyük alkış aldı. Alaşehir Belediyesi TSM Korosu Yaz Konseri’nde izleyenleri büyüledi. Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında verilen yaz konserine ilgi büyüktü. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde, yaklaşık 30 eser seslendirildi. Koro  “ Hey Gidinin Efesi  “ türküsünü seslendirirken, izleyenlerin eşlik ettiği sırada, Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu sahneye çıkarak, oynadı. İzleyenlerden büyük alkış aldı.  ÖKÜZCÜOĞLU, “KÜLÜREL ETKNLİKLERİMİZ SÜRECEK” Konser sonunda belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgay  Kızıltuğ’a çiçek verdi.  Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, “Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen TSM korosu çalışmalarına devam edecektir. Amacımız toplum olarak kaynaşmamızı, gizli kalmış yeteneklerimizi ortaya çıkarabilmektir. Toplum yararına olan her türlü etkinliğe desteğimiz devam edecektir. Bölgemizde iş sezonunun yoğun olmasına rağmen, bu yaz gününde, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum, koroya katılarak ve koro şefimiz Turgay Kızıltuğ’a da çok teşekkür ediyorum.”dedi.
TRT İzmir TSM sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alan 40 kişilik koro değişik makamlarda yaklaşık 30 eser seslendirdi.

TRT İzmir TSM sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alan 40 kişilik koro   değişik makamlarda yaklaşık 30 eser seslendirdi. Konserde izleyenler şarkılara eşlik ederek coştular. Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu “ Hey Gidinin Efesi “ türküsü söylenirken, sahneye çıkarak, oynadı, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Alaşehir Belediyesi TSM Korosu Yaz Konseri’nde izleyenleri büyüledi. Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında verilen yaz konserine ilgi büyüktü. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde, yaklaşık 30 eser seslendirildi. Koro  “ Hey Gidinin Efesi  “ türküsünü seslendirirken, izleyenlerin eşlik ettiği sırada, Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu sahneye çıkarak, oynadı. İzleyenlerden büyük alkış aldı. 

ÖKÜZCÜOĞLU, “KÜLÜREL ETKNLİKLERİMİZ SÜRECEK”

Konser sonunda belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgay  Kızıltuğ’a çiçek verdi.  Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, “Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen TSM korosu çalışmalarına devam edecektir. Amacımız toplum olarak kaynaşmamızı, gizli kalmış yeteneklerimizi ortaya çıkarabilmektir. Toplum yararına olan her türlü etkinliğe desteğimiz devam edecektir. Bölgemizde iş sezonunun yoğun olmasına rağmen, bu yaz gününde, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum, koroya katılarak ve koro şefimiz Turgay Kızıltuğ’a da çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.