ALHAN İLKOKULU’NUN PEKÂLÂ SINIFLARI AÇILDI

EĞİTİM 12.06.2019 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALHAN İLKOKULU’NUN PEKÂLÂ SINIFLARI AÇILDI

Pekala Sınıflar projesi Alaşehir genelinde hızla hayata geçirilmeye devam ediyor. Büyük ilginin gördüğü proje kapsamında Alhan İlkokulunun 3 sınıfı hayırseverlerce ÂLÂSINIFLAR olarak yeniden düzenlendi. Okuma köşeleri oluşturuldu. Akıl ve Zekâ oyun alanları oluşturuldu.
İlçe Kaymakamı Abdullah UÇGUN, PekÂLÂ Projeler kapsamında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Organize edilen ve Alaşehir Yunus Emre Derneği, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş ‘nin katkılarıyla yeniden düzenlenen Alhan ilkokulu’nun PEKÂLÂ sınıf açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kaymakam Abdullah UÇGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürü Mehmet SAKAL, Alaşehir Yunus Emre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe KÖSEOĞLU, Mis Enerji A.Ş yetkilisi ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş firma sorumlusu, Mahalle Muhtarı, öğretmen ve Öğrenciler katıldı. HAYIRSEVERLERE PALAKET TAKDİM EDİLDİ Kaymakam UÇGUN, İlçe genelinde yürütülen PEKÂLÂ Projeler kapsamında Hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ÂLÂSINIFLAR projesi kapsamında 37 Sınıf oluşturulduğunu, bunlardan 3 tanesinin de Alhan İlkokulunda Alaşehir Yunus Emre Derneği, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş tarafından oluşturulduğunu belirtti. “Sağlamış oldukları desteklerden dolayı Hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi. Açılışta, Kaymakam UÇGUN tarafından, Alaşehir Yunus Emre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe KÖSEOĞLU, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş firma sorumlusuna teşekkür plaketi takdim edildi.
Pekala Sınıflar projesi Alaşehir genelinde hızla hayata geçirilmeye devam ediyor. Büyük ilginin gördüğü proje kapsamında Alhan İlkokulunun 3 sınıfı hayırseverlerce ÂLÂSINIFLAR olarak yeniden düzenlendi. Okuma köşeleri oluşturuldu. Akıl ve Zekâ oyun alanları oluşturuldu.

İlçe Kaymakamı Abdullah UÇGUN, PekÂLÂ Projeler kapsamında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Organize edilen ve Alaşehir Yunus Emre Derneği, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş ‘nin katkılarıyla yeniden düzenlenen Alhan ilkokulu’nun PEKÂLÂ sınıf açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kaymakam Abdullah UÇGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürü Mehmet SAKAL, Alaşehir Yunus Emre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe KÖSEOĞLU, Mis Enerji A.Ş yetkilisi ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş firma sorumlusu, Mahalle Muhtarı, öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

HAYIRSEVERLERE PALAKET TAKDİM EDİLDİ

Kaymakam UÇGUN, İlçe genelinde yürütülen PEKÂLÂ Projeler kapsamında Hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ÂLÂSINIFLAR projesi kapsamında 37 Sınıf oluşturulduğunu, bunlardan 3 tanesinin de Alhan İlkokulunda Alaşehir Yunus Emre Derneği, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş tarafından oluşturulduğunu belirtti. “Sağlamış oldukları desteklerden dolayı Hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Açılışta, Kaymakam UÇGUN tarafından, Alaşehir Yunus Emre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe KÖSEOĞLU, Mis Enerji A.Ş ve Göver Tarım Ürünleri A.Ş firma sorumlusuna teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.