Anne kız toprağa, baba cezaevine

YAŞAM 23.02.2017 - 08:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Anne kız toprağa, baba cezaevine

Önceki gün sabaha karşı eşi Suriye Kupal'ı (27) ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra ihtihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Önceki gün sabaha karşı eşi Suriye Kupal'ı (27) ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra ihtihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yaralı olarak kaldırıldığı Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak adliyeye sevk edilen Bilal Kupal, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan eşi Bilal Kupal tarafından bıçaklanarak öldürülen Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal’ın cenazeleri bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Caberburhan mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine  Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Suriye Kupal’ın babası Bekir Ilgaz, babaannesi Şengül Ilgaz, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan CHP’li Biçer, Suriye Kupal ve Ayşe Kupal’ın yakınlarını sakinleştirmeye çalışırken akrabaları Kürtçe ağıtlar yaktı. Anne Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal’ın tabutları musalla taşına yan yana konuldu. Anne kızın cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
Önceki gün sabaha karşı eşi Suriye Kupal'ı (27) ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra ihtihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Önceki gün sabaha karşı eşi Suriye Kupal'ı (27) ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra ihtihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yaralı olarak kaldırıldığı Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak adliyeye sevk edilen Bilal Kupal, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan eşi Bilal Kupal tarafından bıçaklanarak öldürülen Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal’ın cenazeleri bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Caberburhan mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine  Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Suriye Kupal’ın babası Bekir Ilgaz, babaannesi Şengül Ilgaz, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan CHP’li Biçer, Suriye Kupal ve Ayşe Kupal’ın yakınlarını sakinleştirmeye çalışırken akrabaları Kürtçe ağıtlar yaktı. Anne Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal’ın tabutları musalla taşına yan yana konuldu. Anne kızın cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.