Antrenör ve Hakemler Alaşehir'de buluştu

SPOR 19.11.2015 - 16:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Antrenör ve Hakemler Alaşehir'de buluştu

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan Antrenör ve Hakem Eğitim Semineri geçtiğimiz hafta sonu Alaşehir’de yapıldı.
Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin, 14-15 Kasım tarihleri arasında Alaşehir’de yapılan Antrenör ve Hakem Eğitim Seminerine Manisa, Aydın, İzmir, Uşak, Denizli ve Muğla'dan 39 antrenör ve hakemin katıldığını söyledi. Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Kasım ayı içersinde Sakarya, İstanbul, Erzincan, Şanlıurfa ve Manisa’da yapılacak olan Antrenör ve Hakem Eğitim Seminerinin Manisa programının ev sahipliğini Alaşehir yaptı. Türkiye Karate Federasyonu Manisa il Temsilcisi Bilal Gültekin, "Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Kasım Ayı içersinde Sakarya, İstanbul, Erzincan, Şanlıurfa ve Manisa’da yapılacak olan Antrenör ve Hakem Eğitim seminerinin Manisa programı Alaşehir’de gerçekleştirildi. Etkinliğimize Manisa, Aydın, İzmir, Uşak, Denizli ve Muğla başta olmak üzere farklı illerden 39 antrenör ve hakem katıldı. Seminere ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz” dedi.   KARAÇOBAN'A PLAKET   Öte yandan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'de yapılan Antrenör ve Hakem Eğitim Semineri'ni ziyaret ederek katılımcılara başarılar diledi. Katılımcılar adına Uğur Sezginer tarafından Karaçoban'a karate sporuna katkı ve desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu.
Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan Antrenör ve Hakem Eğitim Semineri geçtiğimiz hafta sonu Alaşehir’de yapıldı.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin, 14-15 Kasım tarihleri arasında Alaşehir’de yapılan Antrenör ve Hakem Eğitim Seminerine Manisa, Aydın, İzmir, Uşak, Denizli ve Muğla'dan 39 antrenör ve hakemin katıldığını söyledi.

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Kasım ayı içersinde Sakarya, İstanbul, Erzincan, Şanlıurfa ve Manisa’da yapılacak olan Antrenör ve Hakem Eğitim Seminerinin Manisa programının ev sahipliğini Alaşehir yaptı.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa il Temsilcisi Bilal Gültekin, "Türkiye Karate Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Kasım Ayı içersinde Sakarya, İstanbul, Erzincan, Şanlıurfa ve Manisa’da yapılacak olan Antrenör ve Hakem Eğitim seminerinin Manisa programı Alaşehir’de gerçekleştirildi. Etkinliğimize Manisa, Aydın, İzmir, Uşak, Denizli ve Muğla başta olmak üzere farklı illerden 39 antrenör ve hakem katıldı. Seminere ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz” dedi.

 

KARAÇOBAN'A PLAKET

 

Öte yandan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'de yapılan Antrenör ve Hakem Eğitim Semineri'ni ziyaret ederek katılımcılara başarılar diledi. Katılımcılar adına Uğur Sezginer tarafından Karaçoban'a karate sporuna katkı ve desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.