AS AS, Sarıgöl'e diş geçiremedi: 0-0

SPOR 10.12.2015 - 10:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AS AS, Sarıgöl'e diş geçiremedi: 0-0

Futbolda Manisa Süper Amatör B Gurubu'nda Alaşehir Belediyespor-Sarıgöl Gençlerbirliği karşılaşmasından gol çıkmadı. Bu sonuçla her iki takım da ikişer puan kaybetmesine rağmen sıralamadaki yerlerini korudular.
Alaşehir'de Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Alaşehir Belediyespor'lu taraftarlar kapalı tribünü, konuk Sarıgöl Gençlerbirliği taraftarları ise açık tribünü tamamen doldurdu. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Alaşehir Belediyespor'lu Feyyaz gördüğü ikinci sarı kart sonrası oyun dışı kalınca ev sahibi ekip ikinci 45 dakikalık bölümü 10 oyuncuyla tamamlamak zorunda kaldı. Karşılaşmada tarafların gol çabaları sonuç vermeyince zorlu mücadele golsüz berabere tamamlandı. Bu sonuçla Sarıgöl Gençlerbirliği 16 puanla liderliğini sürdürürken Alaşehir Belediyespor da 14 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Gurupta haftanın sonuçları şöyle; Poyraz Damları 2 - 1 Demirci Belediye    Ahmetli Belediyespor  1 - 1  Salihli Belediyespor Alaşehir Belediyespor  0 - 0 Sarıgöl Gençlerbirliği Sart Belediyespor  0 - 3* Alaşehir Gençlerbirliği
Futbolda Manisa Süper Amatör B Gurubu'nda Alaşehir Belediyespor-Sarıgöl Gençlerbirliği karşılaşmasından gol çıkmadı. Bu sonuçla her iki takım da ikişer puan kaybetmesine rağmen sıralamadaki yerlerini korudular.

Alaşehir'de Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Alaşehir Belediyespor'lu taraftarlar kapalı tribünü, konuk Sarıgöl Gençlerbirliği taraftarları ise açık tribünü tamamen doldurdu. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Alaşehir Belediyespor'lu Feyyaz gördüğü ikinci sarı kart sonrası oyun dışı kalınca ev sahibi ekip ikinci 45 dakikalık bölümü 10 oyuncuyla tamamlamak zorunda kaldı. Karşılaşmada tarafların gol çabaları sonuç vermeyince zorlu mücadele golsüz berabere tamamlandı.

Bu sonuçla Sarıgöl Gençlerbirliği 16 puanla liderliğini sürdürürken Alaşehir Belediyespor da 14 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Gurupta haftanın sonuçları şöyle;

Poyraz Damları 2 - 1 Demirci Belediye   

Ahmetli Belediyespor  1 - 1  Salihli Belediyespor

Alaşehir Belediyespor  0 - 0 Sarıgöl Gençlerbirliği

Sart Belediyespor  0 - 3* Alaşehir Gençlerbirliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.