ATA SPORU 'OKÇULUK' ALAŞEHİR'DE YAŞATILIYOR

SPOR 21.05.2018 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ATA SPORU 'OKÇULUK' ALAŞEHİR'DE YAŞATILIYOR

Alaşehir Kaymakamlığı'nın Başkanlığında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği içerisinde düzenlenen Okçuluk şenlikleri, Alaşehir İMKB MTAL'de düzenlendi.
 İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'un da katıldığı organizasyonda, Eski Milli Okçu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Çağdaş Cesur tarafından sporcu öğrencilere ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okçuluk sporu tanıtıldı. Organize edilen şenliklerde; Kaymakam Uçgun, ok atışlarındaki marifetlerini sergiledi. Ayrıca, tüm liselerden Öğretmen ve Öğrenciler de Okçuluk şenliğine yoğun ilgi göstererek, burada ata sporumuzu deneme fırsatı bularak ok atışları yaptılar. Ata sporumuz olan okçuluk faaliyetleri, Avrupa Üçüncüsü Milli Okçumuz, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Çağdaş Cesur yönetiminde hafta içi veriliyor. Ata sporunun sürdürülmesi, Türk kültürümüzün yaşatılması anlamında İMKB MTAL okul idaresi de faaliyetlere her türlü desteği sunuyor.  Şenliklerin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Koşabiliyorken Koş" projesinin tanıtımı yapılırken Kaymakam Uçgun, 7’den 70’e tüm halkımızı spor tesislerine, antrenörlerimiz eşliğinde spor yapmaya davet ediyoruz ."dedi.  
Alaşehir Kaymakamlığı'nın Başkanlığında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği içerisinde düzenlenen Okçuluk şenlikleri, Alaşehir İMKB MTAL'de düzenlendi.

 İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'un da katıldığı organizasyonda, Eski Milli Okçu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Çağdaş Cesur tarafından sporcu öğrencilere ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okçuluk sporu tanıtıldı. Organize edilen şenliklerde; Kaymakam Uçgun, ok atışlarındaki marifetlerini sergiledi. Ayrıca, tüm liselerden Öğretmen ve Öğrenciler de Okçuluk şenliğine yoğun ilgi göstererek, burada ata sporumuzu deneme fırsatı bularak ok atışları yaptılar.

Ata sporumuz olan okçuluk faaliyetleri, Avrupa Üçüncüsü Milli Okçumuz, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Çağdaş Cesur yönetiminde hafta içi veriliyor. Ata sporunun sürdürülmesi, Türk kültürümüzün yaşatılması anlamında İMKB MTAL okul idaresi de faaliyetlere her türlü desteği sunuyor.  Şenliklerin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Koşabiliyorken Koş" projesinin tanıtımı yapılırken Kaymakam Uçgun, 7’den 70’e tüm halkımızı spor tesislerine, antrenörlerimiz eşliğinde spor yapmaya davet ediyoruz ."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.