Atıksu Arıtma Tesislerinin Başarısı Her Geçen Gün Perçinleniyor

BELEDİYE 26.06.2019 - 09:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Atıksu Arıtma Tesislerinin Başarısı Her Geçen Gün Perçinleniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde işlettiği 18 atıksu arıtma tesisinin başarısı her geçen gün perçinleniyor. Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisi de bu başarının bir halkası olarak Atık Yönetim Planı onaylanan tesisler arasında yerini aldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve temiz bir Manisa için il genelinde atıksu arıtma tesislerine önemli yatırımlar yapıyor. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılan Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisi için de Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. Tesisi başarılı bir şekilde işleten MASKİ’nin başvurusu da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Başvuru sürecinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisine gelerek incelemelerde bulundu ve çevre mevzuatı kapsamında gereken şartların sağlandığını tespit etti. TESİSLER BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İŞLETİLİYOR MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, daha temiz bir Manisa için dört bir koldan çalıştıklarını belirterek, “Çevre temizliğine idare olarak büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Manisa bırakmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Bünyemizdeki tesislerin atık yönetim planları birer birer onaylanıyor. Bu durum da bize gösteriyor ki attığımız adımlar doğru ve tesislerimizi başarılı bir şekilde işletiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güçle Manisa’mızı kalkındırmaya devam edeceğiz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde işlettiği 18 atıksu arıtma tesisinin başarısı her geçen gün perçinleniyor. Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisi de bu başarının bir halkası olarak Atık Yönetim Planı onaylanan tesisler arasında yerini aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve temiz bir Manisa için il genelinde atıksu arıtma tesislerine önemli yatırımlar yapıyor. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılan Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisi için de Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. Tesisi başarılı bir şekilde işleten MASKİ’nin başvurusu da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Başvuru sürecinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Ahmetli Atıksu Arıtma Tesisine gelerek incelemelerde bulundu ve çevre mevzuatı kapsamında gereken şartların sağlandığını tespit etti.

TESİSLER BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İŞLETİLİYOR

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, daha temiz bir Manisa için dört bir koldan çalıştıklarını belirterek, “Çevre temizliğine idare olarak büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Manisa bırakmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Bünyemizdeki tesislerin atık yönetim planları birer birer onaylanıyor. Bu durum da bize gösteriyor ki attığımız adımlar doğru ve tesislerimizi başarılı bir şekilde işletiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güçle Manisa’mızı kalkındırmaya devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.