BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN UÇGUN'A ZİYARET

DİĞER 04.01.2019 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN UÇGUN'A ZİYARET

İl Üçüncüsü Olan Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.
Manisa Voleybol Yıldız Kızlar turnuvasında Alaşehir'i temsil eden ve başarılarına bir yenisini daha ekleyerek il üçüncüsü olan Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Girgin, "İlçemize İl üçüncülüğü kazandırdığımız için mutluyuz. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada yalnızca şampiyon olan Şadi Turgutlu Ortaokulu'na kaybettik. Bu süreçte Kaymakamımız Abdullah Uçgun'a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz."dedi Kaymakam Uçgun ise, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak maddi manevi her türlü desteği vermeye çalışıyoruz ve vermeye devam edeceğiz. İlçemizi İl düzeyinde temsil ederek bizleri gururlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.
İl Üçüncüsü Olan Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Manisa Voleybol Yıldız Kızlar turnuvasında Alaşehir'i temsil eden ve başarılarına bir yenisini daha ekleyerek il üçüncüsü olan Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu Voleybol Takımı, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Girgin, "İlçemize İl üçüncülüğü kazandırdığımız için mutluyuz. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada yalnızca şampiyon olan Şadi Turgutlu Ortaokulu'na kaybettik. Bu süreçte Kaymakamımız Abdullah Uçgun'a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz."dedi

Kaymakam Uçgun ise, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak maddi manevi her türlü desteği vermeye çalışıyoruz ve vermeye devam edeceğiz. İlçemizi İl düzeyinde temsil ederek bizleri gururlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.