BAŞKAN ALİ UÇAK YEŞİLYURT’TA DESTAN YAZDI

SİYASET 27.03.2019 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN ALİ UÇAK YEŞİLYURT’TA DESTAN YAZDI

Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Ali Uçak, Yeşilyurt Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Alaşehir İlçe Merkezi’nden yaklaşık 800 araçlık coşkulu konvoy ile hareket eden ve şehir içi turunun ardından Yeşilyurt Mahallesi’nde mehteran gösterimi, havai fişekler ve davul-zurna ile karşılanan Başkan Ali Uçak karşılamanın ardından yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti. Başkan Ali Uçak’a sahnede Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk ve MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan eşlik etti.
“87 MAHALLEMİZLE GURUR DUYUYORUM” Yeşilyurt Mahallesi’ne girdiğinden bu yana mutluluk gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Başkan Ali Uçak mahalle sakinlerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Ali Uçak konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü:”  Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için sizlere binlerce kez teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana sizle hizmet edebilmek için gece gündüz demeden hizmet ettik. Bu samimiyetinizden sonra hiç uyumadan hizmet edeceğime söz veriyorum. Beni en çokta mutlu eden sizlerin gönüllerine girebilmiş olmak. Her birinizle, 87 mahallemizle, 105 bin nüfusumuzla ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sizlerin hizmetkarı olmak bundan sonra benim boynumun borcu. Sizlere hizmet getirme noktasında Manisa Büyükşehir Belediyemiz, Cumhur İttifakımızdan dolayı 3 Manisalı Bakanımız, 7 Milletvekilimiz, mevcut iktidarımızın tüm bakanlıkları arkamızda. Tüm bu desteklerle sizlere getiremeyeceğimiz hiçbir hizmet yok. Gelin bunu hep birlikte 31 Mart günü fırsata çevirelim.” “39 DEV PROJEMİZİN YERLERİ VE FİNANSMANLARI HAZIR” Konuşmalarının devamında geçtiğimiz haftalarda açıklanan ve Alaşehir’i Marka Kent yapacak olan 39 yeni projeden kısaca söz eden Başkan Ali Uçak,” Alaşehir’imizi 50 yıl ileriye götürecek olan 39 dev projemizin yerleri ve finansmanları hazır. Alaşehir’imize ilk etapta ve en hızlı, en kısa sürede TOKİ getirilecek. Hemen ardından Sayın Bakanımızın da müjdesini verdiği ve Alaşehir’imizde bin beş yüz dönüm arazi üzerine kurulacak olan Organize Sera Bölgemiz ile 3 bin kardeşimiz 12 ay sigortalı iş imkanı elde edecek. Ve ilk üretim yapma hakkını da Alaşehir’imizde yaşayan çiftçilerimize vereceğiz.”  “EN ŞANSLI YEREL SEÇİMLERİ YAŞAYACAĞIZ” “Sonrasında kuracak olduğumuz Organize Sanayi Bölgemiz Alaşehir’e geldiğinde ekonomik olarak katkısının yanı sıra yine Alaşehirlilerimize istihdam sağlanacak. Rektörümüzden onayını aldığımız ve Cumhur İttifakımızın destekleriyle açmayı planladığımız dört yıllık Ziraat Fakültemizde Alaşehir’imize değer katacak. Fakültemizin bir bölümü de Yeşilyurt Mahallemizde yer alacak. Yani kısacası bizler son zamanların en şanslı yerel seçimlerini yaşayacağız. Bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ben 87 mahallemizle ve 105 bin nüfusumuzla ölüme gitmeye hazırım.”diye konuştu.      
Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Ali Uçak, Yeşilyurt Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Alaşehir İlçe Merkezi’nden yaklaşık 800 araçlık coşkulu konvoy ile hareket eden ve şehir içi turunun ardından Yeşilyurt Mahallesi’nde mehteran gösterimi, havai fişekler ve davul-zurna ile karşılanan Başkan Ali Uçak karşılamanın ardından yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti. Başkan Ali Uçak’a sahnede Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk ve MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan eşlik etti.

“87 MAHALLEMİZLE GURUR DUYUYORUM”

Yeşilyurt Mahallesi’ne girdiğinden bu yana mutluluk gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Başkan Ali Uçak mahalle sakinlerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Ali Uçak konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü:”  Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için sizlere binlerce kez teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana sizle hizmet edebilmek için gece gündüz demeden hizmet ettik. Bu samimiyetinizden sonra hiç uyumadan hizmet edeceğime söz veriyorum. Beni en çokta mutlu eden sizlerin gönüllerine girebilmiş olmak. Her birinizle, 87 mahallemizle, 105 bin nüfusumuzla ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sizlerin hizmetkarı olmak bundan sonra benim boynumun borcu. Sizlere hizmet getirme noktasında Manisa Büyükşehir Belediyemiz, Cumhur İttifakımızdan dolayı 3 Manisalı Bakanımız, 7 Milletvekilimiz, mevcut iktidarımızın tüm bakanlıkları arkamızda. Tüm bu desteklerle sizlere getiremeyeceğimiz hiçbir hizmet yok. Gelin bunu hep birlikte 31 Mart günü fırsata çevirelim.”

“39 DEV PROJEMİZİN YERLERİ VE FİNANSMANLARI HAZIR”

Konuşmalarının devamında geçtiğimiz haftalarda açıklanan ve Alaşehir’i Marka Kent yapacak olan 39 yeni projeden kısaca söz eden Başkan Ali Uçak,” Alaşehir’imizi 50 yıl ileriye götürecek olan 39 dev projemizin yerleri ve finansmanları hazır. Alaşehir’imize ilk etapta ve en hızlı, en kısa sürede TOKİ getirilecek. Hemen ardından Sayın Bakanımızın da müjdesini verdiği ve Alaşehir’imizde bin beş yüz dönüm arazi üzerine kurulacak olan Organize Sera Bölgemiz ile 3 bin kardeşimiz 12 ay sigortalı iş imkanı elde edecek. Ve ilk üretim yapma hakkını da Alaşehir’imizde yaşayan çiftçilerimize vereceğiz.”

 “EN ŞANSLI YEREL SEÇİMLERİ YAŞAYACAĞIZ”

“Sonrasında kuracak olduğumuz Organize Sanayi Bölgemiz Alaşehir’e geldiğinde ekonomik olarak katkısının yanı sıra yine Alaşehirlilerimize istihdam sağlanacak. Rektörümüzden onayını aldığımız ve Cumhur İttifakımızın destekleriyle açmayı planladığımız dört yıllık Ziraat Fakültemizde Alaşehir’imize değer katacak. Fakültemizin bir bölümü de Yeşilyurt Mahallemizde yer alacak. Yani kısacası bizler son zamanların en şanslı yerel seçimlerini yaşayacağız. Bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ben 87 mahallemizle ve 105 bin nüfusumuzla ölüme gitmeye hazırım.”diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.