BAŞKAN MAAŞINI KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLADI

BELEDİYE 02.05.2019 - 09:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN MAAŞINI KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLADI

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu maaşını Üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilerine bağışladı. Belediyede sosyal hizmetler biriminde oluşturulacak komitede çalışmalar yürütülecek.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu maaşını Üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilerine bağışladı. Belediyede sosyal hizmetler biriminde oluşturulacak komitede çalışmalar yürütülecek.  Başkan Öküzcüoğlu'nun maaşı Üniversitede okuyan ve ihtiyaç sahibi olan kız öğrencilere bağışlanacak. Yardımdan yararlanacak öğrenciler en az dört yıl üniversitede okumuş olacak ve Tıp, Hukuk, Eczacılık gibi alanlar öncelikli olacak. Mahalle muhtarları ve değişik birimlerden alınan bilgilerle ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilecek.  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Ben belediye başkanlığı maaşımı dört yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilerine burs olarak dağıtacağımı buradan halkıma söyleyeyim. Sosyal hizmetler biriminde bir birim oluşturacağız. Öncelik tıp fakültesi, hukuk gibi bölümleri kazanmış kızlarımıza maddi durumu yetersiz, ekonomik durumu yetersiz olan ailelere başkanlık maaşımla destek vermek bana onur ve şeref verecek, istiyorum ki çocuklarımız buraya doktor olarak, hukukçu olarak, avukat olarak ve hemşire olarak gelsinler ve onlar da Alaşehir'imize memleketimize hizmet versinler istiyorum."dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu maaşını Üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilerine bağışladı. Belediyede sosyal hizmetler biriminde oluşturulacak komitede çalışmalar yürütülecek.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu maaşını Üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilerine bağışladı. Belediyede sosyal hizmetler biriminde oluşturulacak komitede çalışmalar yürütülecek.  Başkan Öküzcüoğlu'nun maaşı Üniversitede okuyan ve ihtiyaç sahibi olan kız öğrencilere bağışlanacak.

Yardımdan yararlanacak öğrenciler en az dört yıl üniversitede okumuş olacak ve Tıp, Hukuk, Eczacılık gibi alanlar öncelikli olacak. Mahalle muhtarları ve değişik birimlerden alınan bilgilerle ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilecek.  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Ben belediye başkanlığı maaşımı dört yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilerine burs olarak dağıtacağımı buradan halkıma söyleyeyim. Sosyal hizmetler biriminde bir birim oluşturacağız. Öncelik tıp fakültesi, hukuk gibi bölümleri kazanmış kızlarımıza maddi durumu yetersiz, ekonomik durumu yetersiz olan ailelere başkanlık maaşımla destek vermek bana onur ve şeref verecek, istiyorum ki çocuklarımız buraya doktor olarak, hukukçu olarak, avukat olarak ve hemşire olarak gelsinler ve onlar da Alaşehir'imize memleketimize hizmet versinler istiyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.