Baybatur: Üzüm ve zeytin üreticisine de mazot desteği verilecek

SİYASET 19.06.2018 - 16:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Baybatur: Üzüm ve zeytin üreticisine de mazot desteği verilecek

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK), Manisa Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Murat Baybatur, üzüm ve zeytin üreticilerine mazot desteği için çalışma başlattıklarını söyledi.
Alaşehir'de, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Murat Baybatur, Şeyh Sinan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şeyh Sinan Kahvehanesi'nde vatandaşlara seslenen Baybatur, geçen yıl kuru üzüm alımı yaparak üreticinin yanında olduklarını hatırlatıp, bu yıl da fiyatta mağduriyet yaşamamaları için üreticiye destek vereceklerini söyledi. Üzüm ve zeytin üreticisinin çiftçilere sağlanan mazot desteği kapsamının dışında tutulduğuna da dikkat çeken Baybatur, bu durumun bürokratik bir hatadan kaynaklandığını ileri sürerek, bu yanlışın telafi edileceğini belirtti. Baybatur, "Mazot desteği kapsamında yer alacak ürünler belirlenirken bir hata sonucu üzüm ve zeytin destek kapsamı dışında kalmış. Bürokraside yapılan bir hata. Durumu Manisa ziyaretlerinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilettik. Kendileri mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatılması emrini verdi. Ayrıca Sabuncubeli Tüneli'nin açılışı için Manisa'ya geldiğinde milletvekilleri olarak bizler durumu Başbakanımız Binali Yıldırım'a da ilettik. İki ürünün de mazot desteği kapsamına alınması için çalışma başlatıldı. Hata telafi edilecek" dedi. Baybatur, Salihli-Alaşehir Karayolu'nun da en kısa sürede sıcak asfaltla kaplanacağı müjdesini verdi.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK), Manisa Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Murat Baybatur, üzüm ve zeytin üreticilerine mazot desteği için çalışma başlattıklarını söyledi.

Alaşehir'de, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Murat Baybatur, Şeyh Sinan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şeyh Sinan Kahvehanesi'nde vatandaşlara seslenen Baybatur, geçen yıl kuru üzüm alımı yaparak üreticinin yanında olduklarını hatırlatıp, bu yıl da fiyatta mağduriyet yaşamamaları için üreticiye destek vereceklerini söyledi. Üzüm ve zeytin üreticisinin çiftçilere sağlanan mazot desteği kapsamının dışında tutulduğuna da dikkat çeken Baybatur, bu durumun bürokratik bir hatadan kaynaklandığını ileri sürerek, bu yanlışın telafi edileceğini belirtti.

Baybatur, "Mazot desteği kapsamında yer alacak ürünler belirlenirken bir hata sonucu üzüm ve zeytin destek kapsamı dışında kalmış. Bürokraside yapılan bir hata. Durumu Manisa ziyaretlerinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilettik. Kendileri mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatılması emrini verdi. Ayrıca Sabuncubeli Tüneli'nin açılışı için Manisa'ya geldiğinde milletvekilleri olarak bizler durumu Başbakanımız Binali Yıldırım'a da ilettik. İki ürünün de mazot desteği kapsamına alınması için çalışma başlatıldı. Hata telafi edilecek" dedi. Baybatur, Salihli-Alaşehir Karayolu'nun da en kısa sürede sıcak asfaltla kaplanacağı müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.