Belediyespor, bir ileri bir geri

SPOR 15.11.2016 - 08:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor, bir ileri bir geri

Alaşehir Belediye Spor Futbol Takımı Bölgesel Amatör Ligi 9. Grup 8. Haftasında Gaziemir Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Maç, 1-1 sona erdi.
Maçın henüz 2. Dakikasında penaltı kazanan Gaziemir golü bularak rahatladı. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan takımımız ikinci yarıda kendini toplayıp istediği oyunu sahaya yansıttı ve maçın 83. Dakikasında Necmettin Adıyaman’la bulduğu golle maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Bu sonuçla birlikte takımımız puanını 12’ye yükseltti. Grubunda lider Turgutluspor'un 6 puan grisinde kalan temsilcimiz, 5 sıraya düştü. Ekibimiz, 9. Hafta karşılaşmasında, Somaspor deplasmanına gidecek.  
Alaşehir Belediye Spor Futbol Takımı Bölgesel Amatör Ligi 9. Grup 8. Haftasında Gaziemir Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Maç, 1-1 sona erdi.

Maçın henüz 2. Dakikasında penaltı kazanan Gaziemir golü bularak rahatladı. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan takımımız ikinci yarıda kendini toplayıp istediği oyunu sahaya yansıttı ve maçın 83. Dakikasında Necmettin Adıyaman’la bulduğu golle maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Bu sonuçla birlikte takımımız puanını 12’ye yükseltti.

Grubunda lider Turgutluspor'un 6 puan grisinde kalan temsilcimiz, 5 sıraya düştü. Ekibimiz, 9. Hafta karşılaşmasında, Somaspor deplasmanına gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.