Belediyespor galibiyetle bitirdi

SPOR 03.05.2016 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor galibiyetle bitirdi

Geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig'e yükselme hakkını elde eden Alaşehir Belediyespor, kendi sahasında oynadığı Play-Off'un son maçında Manisa Donatımspor'u Rıdvan ve Anıl'ın golleri ile 2-0 mağlup etti .
Play-Off'un son maçında Manisa Donatımspor'u misafir eden Alaşehir Belediyespor, rakibini Rıdvan ve Anıl'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek sezonu galibiyetle noktaladı. Alaşehirli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı, Mehmet Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş ve Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir de izledi.   ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ   Sahaya "Alaşehir Belediyespor'a Bölgesel Amatör Lig'de Başarılar Dileriz" yazılı pankartla çıkan konuk ekibin sportmen davranışı Alaşehirli futbolseverler tarafından alkışlandı. Sportmence geçen karşılaşma 2-0 Alaşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan önce bir pastane sahibi tarafından ikram edilen şampiyonluk pastası oyunculara ve ikram edildi. Aynı gün akşam ise futbolcular ve teknik heyete Golden Tarım tarafından Sarıkız Restoran'da akşam yemeği verildi.  
Geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig'e yükselme hakkını elde eden Alaşehir Belediyespor, kendi sahasında oynadığı Play-Off'un son maçında Manisa Donatımspor'u Rıdvan ve Anıl'ın golleri ile 2-0 mağlup etti .

Play-Off'un son maçında Manisa Donatımspor'u misafir eden Alaşehir Belediyespor, rakibini Rıdvan ve Anıl'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek sezonu galibiyetle noktaladı. Alaşehirli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı, Mehmet Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş ve Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir de izledi.

 

ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ

 

Sahaya "Alaşehir Belediyespor'a Bölgesel Amatör Lig'de Başarılar Dileriz" yazılı pankartla çıkan konuk ekibin sportmen davranışı Alaşehirli futbolseverler tarafından alkışlandı. Sportmence geçen karşılaşma 2-0 Alaşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan önce bir pastane sahibi tarafından ikram edilen şampiyonluk pastası oyunculara ve ikram edildi. Aynı gün akşam ise futbolcular ve teknik heyete Golden Tarım tarafından Sarıkız Restoran'da akşam yemeği verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.