BİR YILLIK EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

SANAT 13.06.2019 - 10:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BİR YILLIK EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 286 farklı kursta, hünerlerini ortaya koyan kursiyerler, el emeği, göz nuru eserlerini görücüye çıkardı. Kursiyerlerin yıl sonu sergisi törenle Kurşunluhan’da açıldı. Sergi 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.
Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda, kursiyerler bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini sergiledi. Tarihi Kurşunlu Han’da açılan sergiye Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve vatandaşlar katıldı. Sergi üç gün süreyle açık kalacak. 1 YILDA 286 KURS AÇILDI Serginin açılış konuşmasını yapan  Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez,  “2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İlçe genelinde El Sanatları, Bağlama, Gitar, İşaret Dili, İngilizce, Halk Oyunları, İlkyardım, Diksiyon, Resim,  Satranç, Hasta Yaşlı Bakımı, Sürü Yönetimi, Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşçiliği, Doğalgaz İç Tesisat Döşemeciliği, Hijyen, İş Sağlığı ve Güvenliği, Zeytin Ağacı Budama, Kur'an-ı Kerim Okuma, Masa Tenisi, Hızlı Klavye Kullanımı gibi 286 alanda kurs açıldı.  Bu kurslarda  5883 kişi eğitim gördü. Halkımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaktayız. ÖRGÜN EĞİTİMDE BİN 180 ÖĞRENCİYE HİZMET VERİLİYOR İlçemizde Örgün Eğitimin dışına çıkan Açık Ortaokul ve Açık Lise Öğrencisi 1180 vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. “Her Zaman Her yerde Herkes İçin Eğitim” slagonuylabizler AlaşehirHalk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz, vatandaşlarımızın her türlü kurs talebini değerlendiriyoruz. Her yaş ta ve herkes için eğitim anlayışıyla durmadan azimle çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm yıl içerisinde El emeği göz nuruyla hazırlanan ürünlerimizi ortaya çıkaran kursiyerlerimize, Onları yetiştiren yön veren Öğretmenlerimize, Kursların açılmasında özveri ile çalışan Müdür Yardımcılarıma ve Personellerime sizlerin huzurunda ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi. UÇGUN: ÖRGÜN EĞİTİME ÇOK ÇNEM VERİYORUZ Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun da, “Yaşam boyu öğrenme Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en çok önemsediği konulardan bir tanesi. Gençlerin eğitimi önemli, ancak eğitim sadece okulda yapılmıyor. Eğitim yediden yetmişe bütün yaş aralığında yapılıyor. Eğitim sadece okumak yazmak değildir. İnsanların her alanda devletin vatandaşlarına hizmet sunması vatandaşlarının ayağına hizmeti götürmesi sosyal devlet anlayışının ve devlet anlayışının bir gereği.  Bu alanda emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi. Sergi açılışında halkoyunları gösterileri ve  defile gösterisinden sonra , okuma yazma kursunda belge alanlara belgeleri verildi. El emeği göz nuru eserler sergilendi. Sergi üç gün açık kalacak.
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 286 farklı kursta, hünerlerini ortaya koyan kursiyerler, el emeği, göz nuru eserlerini görücüye çıkardı. Kursiyerlerin yıl sonu sergisi törenle Kurşunluhan’da açıldı. Sergi 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda, kursiyerler bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini sergiledi. Tarihi Kurşunlu Han’da açılan sergiye Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve vatandaşlar katıldı. Sergi üç gün süreyle açık kalacak.

1 YILDA 286 KURS AÇILDI

Serginin açılış konuşmasını yapan  Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez,  “2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İlçe genelinde El Sanatları, Bağlama, Gitar, İşaret Dili, İngilizce, Halk Oyunları, İlkyardım, Diksiyon, Resim,  Satranç, Hasta Yaşlı Bakımı, Sürü Yönetimi, Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşçiliği, Doğalgaz İç Tesisat Döşemeciliği, Hijyen, İş Sağlığı ve Güvenliği, Zeytin Ağacı Budama, Kur'an-ı Kerim Okuma, Masa Tenisi, Hızlı Klavye Kullanımı gibi 286 alanda kurs açıldı.  Bu kurslarda  5883 kişi eğitim gördü. Halkımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaktayız.

ÖRGÜN EĞİTİMDE BİN 180 ÖĞRENCİYE HİZMET VERİLİYOR

İlçemizde Örgün Eğitimin dışına çıkan Açık Ortaokul ve Açık Lise Öğrencisi 1180 vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. “Her Zaman Her yerde Herkes İçin Eğitim” slagonuylabizler AlaşehirHalk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz, vatandaşlarımızın her türlü kurs talebini değerlendiriyoruz. Her yaş ta ve herkes için eğitim anlayışıyla durmadan azimle çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm yıl içerisinde El emeği göz nuruyla hazırlanan ürünlerimizi ortaya çıkaran kursiyerlerimize, Onları yetiştiren yön veren Öğretmenlerimize, Kursların açılmasında özveri ile çalışan Müdür Yardımcılarıma ve Personellerime sizlerin huzurunda ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.

UÇGUN: ÖRGÜN EĞİTİME ÇOK ÇNEM VERİYORUZ

Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun da, “Yaşam boyu öğrenme Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en çok önemsediği konulardan bir tanesi. Gençlerin eğitimi önemli, ancak eğitim sadece okulda yapılmıyor. Eğitim yediden yetmişe bütün yaş aralığında yapılıyor. Eğitim sadece okumak yazmak değildir. İnsanların her alanda devletin vatandaşlarına hizmet sunması vatandaşlarının ayağına hizmeti götürmesi sosyal devlet anlayışının ve devlet anlayışının bir gereği.  Bu alanda emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.

Sergi açılışında halkoyunları gösterileri ve  defile gösterisinden sonra , okuma yazma kursunda belge alanlara belgeleri verildi. El emeği göz nuru eserler sergilendi. Sergi üç gün açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.