Bu ayın halk günü Sarısu Mahallesi’ndeydi

GÜNDEM 17.09.2019 - 09:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bu ayın halk günü Sarısu Mahallesi’ndeydi

Her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı bu ay Sarısu Mahallesinde İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında gerçekleşti. Kaymakam Uçgun, Halk Buluşması öncesi Cuma Namazı çıkışı Sarısu Mahalle Muhtarlığının organize ettiği Aşure etkinliğine katıldı.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve beraberindeki heyet, daha sonra ise mahalle Sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Halk Günü toplantısına katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan kaymakam Uçgun; toplantımızın amacı, mahallelinin istek, öneri ve varsa şikâyetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulmaktır. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en başarılı şekilde hizmet ulaştırabilmek."şeklinde konuştu. Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Kaymakam Uçgun sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.Halk buluşmasında Uçgun’a Belediye Başkan yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Şube Müdürü, Maski Alaşehir Müdürü ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.
Her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı bu ay Sarısu Mahallesinde İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında gerçekleşti. Kaymakam Uçgun, Halk Buluşması öncesi Cuma Namazı çıkışı Sarısu Mahalle Muhtarlığının organize ettiği Aşure etkinliğine katıldı.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve beraberindeki heyet, daha sonra ise mahalle Sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Halk Günü toplantısına katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan kaymakam Uçgun; toplantımızın amacı, mahallelinin istek, öneri ve varsa şikâyetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulmaktır. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en başarılı şekilde hizmet ulaştırabilmek."şeklinde konuştu.

Vatandaşların istek ve arzularını dinleyen Kaymakam Uçgun sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.Halk buluşmasında Uçgun’a Belediye Başkan yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Şube Müdürü, Maski Alaşehir Müdürü ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.