Bugün günlerden Belediyespor

SPOR 13.03.2017 - 08:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bugün günlerden Belediyespor

Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubun 22. hafta karşılaşmasında bugün Somaspor ile Alaşehir'de karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Kulüp Başkanı Derman Özdemir, taraftarları maça davet etti.
Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor futbol takımı bugün kendi sahasında gurubun güçlü takımlarından Somaspor ile karşılaşacak. LGS sınavları nedeniyle gurupta dün oynanması gereken karşılaşmaların tamamı bugün oynanacak. Şehir Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak karşılaşmayı Hakan Demir, Sinan Şenyaşa ve Gökhan Takataş hakem üçlüsü yönetecek. Dördüncü hakem ise Fatih Sayar. 22. Haftanın zorlu karşılaşması öncesi ev sahibi Alaşehir Belediyespor 35 puanla 4. sırada yer alırken, 38 puanı bulunan konuk Somaspor ise 3. sırada yer alıyor.   BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN TARAFTARA DAVET   Zorlu karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, Alaşehir Belediyespor taraftarını takımlarını desteklemeye çağırdı. Alaşehir Belediyespor için son derece önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Özdemir, "Bu hafta maçlar LGS sınavları nedeniyle maçlar Pazartesi oynanıyor. Bir çoğumuz işte veya okulda olacak biliyorum. Ancak Alaşehir Belediyespor için fedakarlık yapabilecek imkana sahip olan taraftarlarımızı bu zorlu maçta takımlarının yanında olmaya çağırıyorum. Bu maçı onların destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.   POLİSLERDEN TAKIMA BAKLAVA İKRAMI   Öte yandan Alaşehir Belediyespor'un Cuma günü yapılan son idmanında futbolculara baklava ikram edildi. Alaşehir Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kendisi de bir zamanlar futbol oynayan volkan Urhan ve Şahin Metin,  Alaşehir Belediyesporlu oyunculara ve teknik heyete zorlu Somaspor maç öncesi baklava ikramında bulunularak başarı diledi.
Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubun 22. hafta karşılaşmasında bugün Somaspor ile Alaşehir'de karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Kulüp Başkanı Derman Özdemir, taraftarları maça davet etti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Gurupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor futbol takımı bugün kendi sahasında gurubun güçlü takımlarından Somaspor ile karşılaşacak. LGS sınavları nedeniyle gurupta dün oynanması gereken karşılaşmaların tamamı bugün oynanacak. Şehir Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak karşılaşmayı Hakan Demir, Sinan Şenyaşa ve Gökhan Takataş hakem üçlüsü yönetecek. Dördüncü hakem ise Fatih Sayar. 22. Haftanın zorlu karşılaşması öncesi ev sahibi Alaşehir Belediyespor 35 puanla 4. sırada yer alırken, 38 puanı bulunan konuk Somaspor ise 3. sırada yer alıyor.

 

BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN TARAFTARA DAVET

 

Zorlu karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, Alaşehir Belediyespor taraftarını takımlarını desteklemeye çağırdı. Alaşehir Belediyespor için son derece önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Özdemir, "Bu hafta maçlar LGS sınavları nedeniyle maçlar Pazartesi oynanıyor. Bir çoğumuz işte veya okulda olacak biliyorum. Ancak Alaşehir Belediyespor için fedakarlık yapabilecek imkana sahip olan taraftarlarımızı bu zorlu maçta takımlarının yanında olmaya çağırıyorum. Bu maçı onların destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

 

POLİSLERDEN TAKIMA BAKLAVA İKRAMI

 

Öte yandan Alaşehir Belediyespor'un Cuma günü yapılan son idmanında futbolculara baklava ikram edildi. Alaşehir Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kendisi de bir zamanlar futbol oynayan volkan Urhan ve Şahin Metin,  Alaşehir Belediyesporlu oyunculara ve teknik heyete zorlu Somaspor maç öncesi baklava ikramında bulunularak başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.