BÜYÜK PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR

07.06.2021 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BÜYÜK PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR

Kaymakamlık Proje Ofisi tarafından Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına başvurusu yapılan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı MEGDEP Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Hazır Giyimin Üreten Eli” projesinin uygulama safhası son hız devam ediyor.
Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hayata geçirilecek olan büyük projenin hangi aşamada olduğunu görmek için projeye eş finansman desteği sağlayan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve Oda Sekreteri Sayın Birol Şen  bir ziyaret gerçekleştirdi. SEYHAN: DEV PROJEDE SONA GELİNDİ Ziyaretin ardından bir açıklama yapan ATSO Başkanı Mustafa Seyhan, “Eş finansman olduğumuz projemizde tüm satın alma faaliyetleri tamamlandı. Atölyelerin kurulum aşamasındayız. Cad-Cam Atölyesi (Bilgisayarlı Kalıp Hazırlama ve Tasarım) bilgisayarlar kuruldu. Plotter ve digit masası kurulum aşamasında. 300m2 alana kurulacak olan Tekstil Üretim Atölyesinin tüm donanımları alındı. Kurulum için atölyenin elektrik tesisatının yapımı bekleniyor. Yakın bir süreçte proje hayata geçecek.”dedi. Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Nurten Kocokabak da “Eğitime ve insana yapılan her yatırım ülkemize mutlaka katma değer olarak geri döner. 450.000 TL bütçesi olan projemizde eğitime ve insana yatırım yapan öncelikle Zafer Kalkınma Ajansına,  hem iştirakçimiz hem eşfinansmanımız olan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na üretim, istihdam ve  girişimcilik adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.
Kaymakamlık Proje Ofisi tarafından Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına başvurusu yapılan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı MEGDEP Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Hazır Giyimin Üreten Eli” projesinin uygulama safhası son hız devam ediyor.

Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hayata geçirilecek olan büyük projenin hangi aşamada olduğunu görmek için projeye eş finansman desteği sağlayan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve Oda Sekreteri Sayın Birol Şen  bir ziyaret gerçekleştirdi.

SEYHAN: DEV PROJEDE SONA GELİNDİ

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan ATSO Başkanı Mustafa Seyhan, “Eş finansman olduğumuz projemizde tüm satın alma faaliyetleri tamamlandı. Atölyelerin kurulum aşamasındayız. Cad-Cam Atölyesi (Bilgisayarlı Kalıp Hazırlama ve Tasarım) bilgisayarlar kuruldu. Plotter ve digit masası kurulum aşamasında. 300m2 alana kurulacak olan Tekstil Üretim Atölyesinin tüm donanımları alındı. Kurulum için atölyenin elektrik tesisatının yapımı bekleniyor. Yakın bir süreçte proje hayata geçecek.”dedi.

Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Nurten Kocokabak da “Eğitime ve insana yapılan her yatırım ülkemize mutlaka katma değer olarak geri döner. 450.000 TL bütçesi olan projemizde eğitime ve insana yatırım yapan öncelikle Zafer Kalkınma Ajansına,  hem iştirakçimiz hem eşfinansmanımız olan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na üretim, istihdam ve  girişimcilik adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.