CHP Alaşehir Teşkilatı Adalet Yürüyüşü için eyleme başladı

SİYASET 21.06.2017 - 17:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP Alaşehir Teşkilatı Adalet Yürüyüşü için eyleme başladı

CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı "Adalet Yürüyüşü" hakkında basın açıklaması yaptı. CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı, Genel Merkezin yayınladığı genelge ile her gün saat 18:00'da "İki dakika Adaleti düşünmek için duralım" eylemi yapmaya başladı.
Sevgi Yolu üzerindeki  CHP İlçe lokali önünde toplanan partililere Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz bir basın açıklaması yaptı. Akgündüz açıklamasında CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezin yayınladığı genelge ile her gün saat 18:00'da "İki dakika Adaleti düşünmek için duralım" eylemi yapmaya başladıklarını duyurdu. "HABER YAPANLAR YARGILANIYOR" CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Adaleti mum ile aradığımız günlerdeyiz. Bugün ortaya çıkan tablo, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ortaya çıkan tablodur. Asıl suçluların yargılanmadığı masum insanların yargılanıp hapis edildiği süreci yaşıyoruz. Yasa dışı yollardan eğer dışarıya silah götürülüyorsa o kişilerin yargılanması lazım. Oysa haber yapanlar yargılanıyor. Sayın Enis Berberoğlu hepimizin bildiği, tanıdığı yıllarını medya ve medya özgürlüğü için harcayan bir isim. 12 vekil ve 160 gazeteci ve medya çalışanı ile dünyadaki tutuklu gazetecinin üçte 2'sinin bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz. Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü, 5. gününde. Genel başkanımıza destek için, bütün ülkede olduğu gibi Adalet Yürüyüşü, İzmir İl Örgütü ile birlikte hareketle dün Manisa'da, bugün Saruhanlı'da sırasıyla yol üzerindeki tüm il ve ilçelerde toplanarak Gebze civarında karşılayacak ve birlikte yürüyüşe devam edilecektir. Bugün itibariyle her gün saat 18:00'da tüm il ve ilçe örgütlerimiz tarafından adaleti düşünmeye davet eden 2 dakikalık ''Adaleti Düşünmek için Duralım'' eylemini başlatılmış bulunmaktayız. Umarız Maltepe'de sonlanması planlanan Adalet Yürüyüşü ülkede özgürlükleri , demokrasiyi ve yargıya güveni tekrar kazandırır"
CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı "Adalet Yürüyüşü" hakkında basın açıklaması yaptı. CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı, Genel Merkezin yayınladığı genelge ile her gün saat 18:00'da "İki dakika Adaleti düşünmek için duralım" eylemi yapmaya başladı.

Sevgi Yolu üzerindeki  CHP İlçe lokali önünde toplanan partililere Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz bir basın açıklaması yaptı. Akgündüz açıklamasında CHP Alaşehir İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezin yayınladığı genelge ile her gün saat 18:00'da "İki dakika Adaleti düşünmek için duralım" eylemi yapmaya başladıklarını duyurdu.

"HABER YAPANLAR YARGILANIYOR"

CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Adaleti mum ile aradığımız günlerdeyiz. Bugün ortaya çıkan tablo, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ortaya çıkan tablodur. Asıl suçluların yargılanmadığı masum insanların yargılanıp hapis edildiği süreci yaşıyoruz. Yasa dışı yollardan eğer dışarıya silah götürülüyorsa o kişilerin yargılanması lazım. Oysa haber yapanlar yargılanıyor. Sayın Enis Berberoğlu hepimizin bildiği, tanıdığı yıllarını medya ve medya özgürlüğü için harcayan bir isim. 12 vekil ve 160 gazeteci ve medya çalışanı ile dünyadaki tutuklu gazetecinin üçte 2'sinin bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz. Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü, 5. gününde. Genel başkanımıza destek için, bütün ülkede olduğu gibi Adalet Yürüyüşü, İzmir İl Örgütü ile birlikte hareketle dün Manisa'da, bugün Saruhanlı'da sırasıyla yol üzerindeki tüm il ve ilçelerde toplanarak Gebze civarında karşılayacak ve birlikte yürüyüşe devam edilecektir. Bugün itibariyle her gün saat 18:00'da tüm il ve ilçe örgütlerimiz tarafından adaleti düşünmeye davet eden 2 dakikalık ''Adaleti Düşünmek için Duralım'' eylemini başlatılmış bulunmaktayız. Umarız Maltepe'de sonlanması planlanan Adalet Yürüyüşü ülkede özgürlükleri , demokrasiyi ve yargıya güveni tekrar kazandırır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.