CHP ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DAĞITTI

YAŞAM 13.11.2018 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DAĞITTI

CHP İlçe yönetimi 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma programı kapsamında, Atatürk, silah arkadaşları, gaziler ve şehitler için lokma dağıttı. Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta vatandaşlara lokma dağıtıldı.
CHP İlçe yönetimi 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma programı kapsamında, Atatürk, silah arkadaşları, gaziler  ve şehitler için lokma dağıttı. Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta  vatandaşlara lokma dağıtıldı. Lokma dağıtma  etkinliğine CHP İlçe başkanı Ahmet Akgündüz, Kadın  Kolları başkanı  Ayşe Musal, CHP Belediye başkan adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yapılan hayrın ardından konuşan Alaşehir CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, “Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için lokma dağıttık. Vatanın kurtarılması, Cumhuriyetimizin kurulması için başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları, gazilerimiz  ve şehitlerimiz için lokma döktürüp, vatandaşlara dağıttık. Ruhları şad olsun.“dedi.
CHP İlçe yönetimi 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma programı kapsamında, Atatürk, silah arkadaşları, gaziler ve şehitler için lokma dağıttı. Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta vatandaşlara lokma dağıtıldı.

CHP İlçe yönetimi 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma programı kapsamında, Atatürk, silah arkadaşları, gaziler  ve şehitler için lokma dağıttı. Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta  vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Lokma dağıtma  etkinliğine CHP İlçe başkanı Ahmet Akgündüz, Kadın  Kolları başkanı  Ayşe Musal, CHP Belediye başkan adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan hayrın ardından konuşan Alaşehir CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, “Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için lokma dağıttık. Vatanın kurtarılması, Cumhuriyetimizin kurulması için başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları, gazilerimiz  ve şehitlerimiz için lokma döktürüp, vatandaşlara dağıttık. Ruhları şad olsun.“dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.