CHP, şehitler için hoşaf ve pilav ikram etti

SİYASET 21.03.2017 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP, şehitler için hoşaf ve pilav ikram etti

CHP Alaşehir ilçe yönetimi tarafından vatandaşlara Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği kapsamında şehitlerin menüsü olan “Üzüm Hoşafı” ve pilav dağıtıldı.
Sevgi Yolu üzerinde bulunan CHP lokali önünde yapılan hoşaf ve pilav dağıtım törenine CHP  Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer, Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak,  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.   ARIKAN; "ÇANAKKALE SAVAŞI, KURTULUŞ SAVAŞININ TEMELİNİ ATMIŞTIR"   CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Arıkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Arıkan, " 102 yıl önce yaşanan Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal Atatürk ve onun Mehmetçikleri tarafından yazılmıştır. 'Çanakkale Geçilmez' sözünü tüm dünyaya duyurmuşlardır. Bu savaş sonunda Ulusal Kurtuluş Savaşının temeli atılmıştır. Bu savaş sonunda dünya tarihinde siyasi ve ekonomik yapılar kökten değişmiştir. 250 bin şehit vererek bu zaferi bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz" dedi. Alaşehir müftüsü Necati Kara’nın yaptığı duanın ardından tüm şehitler için bin 500 kişilik pilav ve üzüm hoşafı dağıtıldı. İlk hoşafı Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban, dağıttılar.
CHP Alaşehir ilçe yönetimi tarafından vatandaşlara Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği kapsamında şehitlerin menüsü olan “Üzüm Hoşafı” ve pilav dağıtıldı.

Sevgi Yolu üzerinde bulunan CHP lokali önünde yapılan hoşaf ve pilav dağıtım törenine CHP  Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer, Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak,  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

ARIKAN; "ÇANAKKALE SAVAŞI, KURTULUŞ SAVAŞININ TEMELİNİ ATMIŞTIR"

 

CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Arıkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Arıkan, " 102 yıl önce yaşanan Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal Atatürk ve onun Mehmetçikleri tarafından yazılmıştır. 'Çanakkale Geçilmez' sözünü tüm dünyaya duyurmuşlardır. Bu savaş sonunda Ulusal Kurtuluş Savaşının temeli atılmıştır. Bu savaş sonunda dünya tarihinde siyasi ve ekonomik yapılar kökten değişmiştir. 250 bin şehit vererek bu zaferi bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz" dedi.

Alaşehir müftüsü Necati Kara’nın yaptığı duanın ardından tüm şehitler için bin 500 kişilik pilav ve üzüm hoşafı dağıtıldı. İlk hoşafı Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban, dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.