DenizBank'tan MTV ödemelerine 3 taksit, DenizKartım uygulamasına özel 6 taksit avantajı

EKONOMİ 24.01.2020 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DenizBank'tan MTV ödemelerine 3 taksit, DenizKartım uygulamasına özel 6 taksit avantajı

DenizBank, 01 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile gerçekleştiren müşterilerine, faizsiz ve ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor.
DenizBankkart müşterileri, her türlü kampanyayı takip edebildikleri ve kart işlemlerini cep telefonları üzerinden kolayca yapabildikleri “DenizKartım” uygulamasından da faizsiz ve ücretsiz 6 taksit fırsatından faydalanabilecek. DENİZBANK MÜŞTERİLERİNİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR Banka bu kapsamda hizmete aldığı son kampanyası ile 01Ocak  – 31 Ocak2020 tarihleri arasında“Motorlu Taşıtlar Vergisi” ve “Trafik Para Cezası” ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı; Deniz Kartım uygulamasını tercih eden kullanıcılara ise 6 taksit fırsatı sunuyor. Deniz Banklılar, 3 taksit imkanından Mobil Deniz Bankacılık uygulaması ile birlikte İnternet Bankacılığı, DenizBank şubeleri, ATM’leri, DenizBank İletişim Merkezi ve gib.gov.tr aracılığı ile yapacağı ödemelerde de yararlanabiliyor. “MÜŞTERİ İHTİYACINDAN YOLA ÇIKAN HİZMET MODELLERİ ÜRETİYORUZ” Yeni yılın ilk ayında hayata geçirdikleri kampanya ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerini ifade eden DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran şöyle konuştu: "Gerçek ihtiyaçlarından yola çıktığımız müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak hedefiyle tüm kanallardan yeni hizmet modelleri üretmeye odaklanıyoruz. Bu çerçevede MTV ve trafik cezası ödemelerinin, Deniz Bonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartlarıile31 Ocak2020 tarihine kadar ücretsiz ve faizsiz 3 taksitle rahatça ödenmesini sağlıyoruz. Deniz Kartım uygulamasından yapılan ödemeler için ise ücretsiz ve faizsiz tam 6taksit fırsatı sunuyoruz. Müşteri memnuniyetine odaklı hizmetler ve kampanyalar ile kart pazarındaki etkinliğimizi arttırmaya devam edeceğiz"
DenizBank, 01 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile gerçekleştiren müşterilerine, faizsiz ve ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor.

DenizBankkart müşterileri, her türlü kampanyayı takip edebildikleri ve kart işlemlerini cep telefonları üzerinden kolayca yapabildikleri “DenizKartım” uygulamasından da faizsiz ve ücretsiz 6 taksit fırsatından faydalanabilecek.

DENİZBANK MÜŞTERİLERİNİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Banka bu kapsamda hizmete aldığı son kampanyası ile 01Ocak  – 31 Ocak2020 tarihleri arasında“Motorlu Taşıtlar Vergisi” ve “Trafik Para Cezası” ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı; Deniz Kartım uygulamasını tercih eden kullanıcılara ise 6 taksit fırsatı sunuyor.

Deniz Banklılar, 3 taksit imkanından Mobil Deniz Bankacılık uygulaması ile birlikte İnternet Bankacılığı, DenizBank şubeleri, ATM’leri, DenizBank İletişim Merkezi ve gib.gov.tr aracılığı ile yapacağı ödemelerde de yararlanabiliyor.

“MÜŞTERİ İHTİYACINDAN YOLA ÇIKAN HİZMET MODELLERİ ÜRETİYORUZ”

Yeni yılın ilk ayında hayata geçirdikleri kampanya ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerini ifade eden DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran şöyle konuştu: "Gerçek ihtiyaçlarından yola çıktığımız müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak hedefiyle tüm kanallardan yeni hizmet modelleri üretmeye odaklanıyoruz. Bu çerçevede MTV ve trafik cezası ödemelerinin, Deniz Bonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartlarıile31 Ocak2020 tarihine kadar ücretsiz ve faizsiz 3 taksitle rahatça ödenmesini sağlıyoruz. Deniz Kartım uygulamasından yapılan ödemeler için ise ücretsiz ve faizsiz tam 6taksit fırsatı sunuyoruz. Müşteri memnuniyetine odaklı hizmetler ve kampanyalar ile kart pazarındaki etkinliğimizi arttırmaya devam edeceğiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.