DENİZBANK’TAN SÜT ÜRETİCİLERİNE AVANTAJLI KREDİ FIRSATI

EKONOMİ 11.06.2020 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK’TAN SÜT ÜRETİCİLERİNE AVANTAJLI KREDİ FIRSATI

Üreticinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank, avantajlı kredi fırsatını hizmete aldı. Üreticiler süt kredisi kampanyası ile aylık 0.89 faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek.
Çiftçinin bankası DenizBank, sunduğu pratik finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı süt kredisi kampanyası ile üreticiye aylık 0,89 faiz oranı, 0,5 dosya masrafı ve 60 aya varan vadelerle avantajlı kredi imkanı sunuyor. “TARIMA VERDİĞİMİZ DESTEKLE AMACIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZİN HAYATLARINA DEĞER KATABİLMEK” Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şubesi Müdürü Hasan ÖZDEMİR şunları söyledi; “Gıdanın üretildiği, istihdam olanağı sunan, ulusal gelire ve ihracata önemli katkı sağlayan tarım ve hayvancılık sektörüne desteği milli mesele olarak görüyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye’de değil dünyada da en büyük know-how’a sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Süt üreticisi müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak hedefiyle hayat geçirdiğimiz yenilikçi kredimiz ile soframızdaki ekmeği borçlu olduğumuz çiftçimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek”.
Üreticinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank, avantajlı kredi fırsatını hizmete aldı. Üreticiler süt kredisi kampanyası ile aylık 0.89 faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek.

Çiftçinin bankası DenizBank, sunduğu pratik finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı süt kredisi kampanyası ile üreticiye aylık 0,89 faiz oranı, 0,5 dosya masrafı ve 60 aya varan vadelerle avantajlı kredi imkanı sunuyor.

“TARIMA VERDİĞİMİZ DESTEKLE AMACIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZİN HAYATLARINA DEĞER KATABİLMEK”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şubesi Müdürü Hasan ÖZDEMİR şunları söyledi; “Gıdanın üretildiği, istihdam olanağı sunan, ulusal gelire ve ihracata önemli katkı sağlayan tarım ve hayvancılık sektörüne desteği milli mesele olarak görüyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye’de değil dünyada da en büyük know-how’a sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Süt üreticisi müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak hedefiyle hayat geçirdiğimiz yenilikçi kredimiz ile soframızdaki ekmeği borçlu olduğumuz çiftçimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.