DenizBank ve Vodafone Türkiye’den emeklilere faizsiz kredi imkanı

28.01.2020 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DenizBank ve Vodafone Türkiye’den emeklilere faizsiz kredi imkanı

DENİZBANK, VODAFONE TÜRKİYE İLE HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPANYA KAPSAMINDA, MAAŞINI DENİZBANK’A TAŞIYAN VODAFONE KULLANICISI EMEKLİLERE ÖZEL 12 AY VADEYE KADAR 5.000 TL FAİZSİZ VE MASRAFSIZ KREDİ FIRSATI SUNUYOR.
Özel bankalar arasında en fazla sayıda emekli müşterisi olan DenizBank, geniş yelpazede hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Banka, Vodafone Türkiye ile imza attığı kampanya kapsamında maaşını DenizBank’a taşıyan Vodafone kullanıcısı emeklilere faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı sağlıyor. 15 Ocak’tan itibaren maaşını DenizBank’a taşıyan Vodafone kullanıcıları “Yanımda” uygulaması içerisinde yer alan “Fırsatlar Dünyası” üzerinden yalnızca TCKN bilgileri ile kredi başvuruları kolayca yapabiliyor. Başvuruları olumlu sonuçlanan müşteriler; 12 ay vadeye kadar 5.000 TL masrafsız sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor. “SUNDUĞUMUZ HİZMET DENEYİMİNDE ÇITAYI SÜREKLİ YÜKSELTMEK EN BÜYÜK GAYEMİZ” Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şubesi Müdürü Hasan ÖZDEMİR şunları söyledi; “Özel bankalar içinde ilk defa, toplumumuzun kıymetlileri olarak gördüğümüz emeklilerimize yönelik bankacılık anlayışını geliştiren kurum olarak,“Hürmetlerimizle” yaklaşımımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyoruz. Elimizdeki kaynaklarla en verimli sonuçlara ulaşabilmenin yollarını üretmeye, hizmet yelpazemizi sektörünün önemli temsilcileriyle yaptığımız iş birlikleriyle zenginleştirmeye çalışıyoruz. Vodafone Türkiye ile imza attığımız kampanya da müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarını rahatça karşılamalarına imkan sağlayacak bir iş birliği olarak öne çıkıyor. Emeklilerimizin yarınlarını güzelleştirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz”. AYRICALIKLI BANKACILIK HİZMETLERİ SUNUYOR DenizBank’ın Türkiye’deki Alaşehir şubesinden öncelikli hizmet alan emekliler, birçok banka ATM’si ve PTT’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor. Şubelerde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirlerken, maaş hesabının bulunduğu şubelerinin haricinde diğer DenizBank şubelerinden de maaşlarını çekmek istediklerinde herhangi bir ücret ödemiyorlar. İnternet bankacılığından ücretsiz havale ve EFT yapabilen emekliler, kiralık kasa ücretinde de yüzde 25 indirimden yararlanıyorlar. Emekliler ayrıca marka işbirlikleri ile birçok indirim kampanyasından da faydalanabiliyorlar.
DENİZBANK, VODAFONE TÜRKİYE İLE HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPANYA KAPSAMINDA, MAAŞINI DENİZBANK’A TAŞIYAN VODAFONE KULLANICISI EMEKLİLERE ÖZEL 12 AY VADEYE KADAR 5.000 TL FAİZSİZ VE MASRAFSIZ KREDİ FIRSATI SUNUYOR.

Özel bankalar arasında en fazla sayıda emekli müşterisi olan DenizBank, geniş yelpazede hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Banka, Vodafone Türkiye ile imza attığı kampanya kapsamında maaşını DenizBank’a taşıyan Vodafone kullanıcısı emeklilere faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı sağlıyor. 15 Ocak’tan itibaren maaşını DenizBank’a taşıyan Vodafone kullanıcıları “Yanımda” uygulaması içerisinde yer alan “Fırsatlar Dünyası” üzerinden yalnızca TCKN bilgileri ile kredi başvuruları kolayca yapabiliyor. Başvuruları olumlu sonuçlanan müşteriler; 12 ay vadeye kadar 5.000 TL masrafsız sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor.

“SUNDUĞUMUZ HİZMET DENEYİMİNDE ÇITAYI SÜREKLİ YÜKSELTMEK EN BÜYÜK GAYEMİZ”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Alaşehir Şubesi Müdürü Hasan ÖZDEMİR şunları söyledi; “Özel bankalar içinde ilk defa, toplumumuzun kıymetlileri olarak gördüğümüz emeklilerimize yönelik bankacılık anlayışını geliştiren kurum olarak,“Hürmetlerimizle” yaklaşımımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyoruz. Elimizdeki kaynaklarla en verimli sonuçlara ulaşabilmenin yollarını üretmeye, hizmet yelpazemizi sektörünün önemli temsilcileriyle yaptığımız iş birlikleriyle zenginleştirmeye çalışıyoruz. Vodafone Türkiye ile imza attığımız kampanya da müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarını rahatça karşılamalarına imkan sağlayacak bir iş birliği olarak öne çıkıyor. Emeklilerimizin yarınlarını güzelleştirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

AYRICALIKLI BANKACILIK HİZMETLERİ SUNUYOR

DenizBank’ın Türkiye’deki Alaşehir şubesinden öncelikli hizmet alan emekliler, birçok banka ATM’si ve PTT’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor. Şubelerde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirlerken, maaş hesabının bulunduğu şubelerinin haricinde diğer DenizBank şubelerinden de maaşlarını çekmek istediklerinde herhangi bir ücret ödemiyorlar. İnternet bankacılığından ücretsiz havale ve EFT yapabilen emekliler, kiralık kasa ücretinde de yüzde 25 indirimden yararlanıyorlar. Emekliler ayrıca marka işbirlikleri ile birçok indirim kampanyasından da faydalanabiliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.