DEVA PARTİSİ, ÜRETİCİNİN SORUNLARI İÇİN SAHAYA İNDİ

11.06.2021 - 09:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DEVA PARTİSİ, ÜRETİCİNİN SORUNLARI İÇİN SAHAYA İNDİ

DEVA Partisi Manisa İl Teşkilatı Yöneticileri, Alaşehir’de partilerinin ‘Tarım Eylem Planı’ ile ilgili saha çalışması gerçekleştirdi. Birçok üreticiyle görüşen yöneticiler, eylem planı hakkında bilgiler vererek, çeşitli bilgilerin yer aldığı el broşürü de dağıttı. Daha sonra bir dizi ziyaretler yapan yöneticiler, Alaşehir’den ayrıldı.
Türkiye Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manisa İl Başkanı Prof Dr. Süreyya Sakınç ve İl Yöneticileri; Av. Tolga Şıray, Cansın Tunçdirek, Sertaç Teker ve Ferdi Kelat, Alaşehir’de partilerinin ‘Tarım Eylem Planı’ anlatmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için saha indi. DEVA Partisi Yöneticileri, ilçe merkezindeki esnaf ve kahvehanelerde üreticileri gezerek, eylem planları hakkında bilgiler vererek, bilgilendirici el broşürü de dağıttı. Üretici ziyaret ve bilgilendirme çalışmasını tamamlayan İl Yöneticileri, bir dizi ziyaretlerde gerçekleştirdi. SAKINÇ: MİLLETİMİZİN DERDİNE ‘DEVA’ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç ve İl Yöneticileri ziyaretleri kapsamında Alaşehir’in 21 yıldır yayın hayatına devam eden tek yerel gazetesi 5 Eylül Gazetesi’ni de ziyaret ederek, fikir alış-verişinde bulundu. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat ile görüşen DEVA Partililer, gazete çalışanlarına da başarılar diledi. Başkan Sakınç, gazetemize yaptığı açıklamada, Türk Milletinin tüm dertlerine ‘Deva’ olmak için yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi; “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde, ülkemizin bütün sorunlarına ve dertlerine ‘DEVA’ olmak için yola çıktık. Milletimizin kurtuluşunun ve kalkınmasının en önemli reçetelerinden olan Tarım sektöründeki eylem planımızı üreticilerimize anlatmak ve bilgilendirmek için sahaya indik. Bizim parti olarak, her soruna ve derde devamız var. Yeter ki; Milletimiz bize destek versin. Ülkemizin başta ekonomi olmak üzere birçok köklü çözüm bekleyen sorun ve derleri mevcut. Seçmenlerimizden partimizin ortaya koyduğu plan ve programlarından büyük destek alıyoruz. Yerel medyanın önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Her alanda olduğu gibi, yerel basının da sıkıntılarının farkındayız. Her konuda destek olmaya hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”  
DEVA Partisi Manisa İl Teşkilatı Yöneticileri, Alaşehir’de partilerinin ‘Tarım Eylem Planı’ ile ilgili saha çalışması gerçekleştirdi. Birçok üreticiyle görüşen yöneticiler, eylem planı hakkında bilgiler vererek, çeşitli bilgilerin yer aldığı el broşürü de dağıttı. Daha sonra bir dizi ziyaretler yapan yöneticiler, Alaşehir’den ayrıldı.

Türkiye Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manisa İl Başkanı Prof Dr. Süreyya Sakınç ve İl Yöneticileri; Av. Tolga Şıray, Cansın Tunçdirek, Sertaç Teker ve Ferdi Kelat, Alaşehir’de partilerinin ‘Tarım Eylem Planı’ anlatmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için saha indi. DEVA Partisi Yöneticileri, ilçe merkezindeki esnaf ve kahvehanelerde üreticileri gezerek, eylem planları hakkında bilgiler vererek, bilgilendirici el broşürü de dağıttı. Üretici ziyaret ve bilgilendirme çalışmasını tamamlayan İl Yöneticileri, bir dizi ziyaretlerde gerçekleştirdi.

SAKINÇ: MİLLETİMİZİN DERDİNE ‘DEVA’ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç ve İl Yöneticileri ziyaretleri kapsamında Alaşehir’in 21 yıldır yayın hayatına devam eden tek yerel gazetesi 5 Eylül Gazetesi’ni de ziyaret ederek, fikir alış-verişinde bulundu. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat ile görüşen DEVA Partililer, gazete çalışanlarına da başarılar diledi. Başkan Sakınç, gazetemize yaptığı açıklamada, Türk Milletinin tüm dertlerine ‘Deva’ olmak için yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi;

“Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde, ülkemizin bütün sorunlarına ve dertlerine ‘DEVA’ olmak için yola çıktık. Milletimizin kurtuluşunun ve kalkınmasının en önemli reçetelerinden olan Tarım sektöründeki eylem planımızı üreticilerimize anlatmak ve bilgilendirmek için sahaya indik. Bizim parti olarak, her soruna ve derde devamız var. Yeter ki; Milletimiz bize destek versin. Ülkemizin başta ekonomi olmak üzere birçok köklü çözüm bekleyen sorun ve derleri mevcut. Seçmenlerimizden partimizin ortaya koyduğu plan ve programlarından büyük destek alıyoruz. Yerel medyanın önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Her alanda olduğu gibi, yerel basının da sıkıntılarının farkındayız. Her konuda destek olmaya hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.