Devlet Hastanesine üç yeni uzman hekim atandı

Sağlık 21.06.2016 - 10:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Devlet Hastanesine üç yeni uzman hekim atandı

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Yağmur Kanra, Genel Cerrah Dr. Güvenç Diner ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Erdal Bilen, Alaşehir Devlet Hastanesi'nde görevlerine başladı.
Alaşehir Devlet Hastanesine uzun bir aradan sonra üçüncü göz doktoru atandı. Göz Hastalıkları Uzmanı  Dr. Ayşe Yağmur Kanra,  Alaşehir Devlet Hastanesi’nde üçüncü göz uzmanı olarak göreve başlarken, Genel Cerrah Dr. Güvenç  Diner  özel bir hastanesindeki  görevini bırakıp Alaşehir Devlet Hastanesini  tercih etti.  Ayrıca Dr. Erdal Bilen de Kadın Doğum Bölümünde  ikinci Kadın Doğum Uzman hekimi olarak göreve başladı.   HASTALAR BİR ÇOK BRANŞTA HEKİM SEÇEBİLECEK   Hastanede yeni doktorların göreve başlamasıyla  yoğunluk yaşanan göz  polikliniğinde göz  sırası alabilmek amacıyla erken saatlerde hastaneye gelen vatandaşlar bundan sonra uzun süre beklemeden ve de tercihini de yaparak muayene olabilecekler. Yeni başlayan uzman hekimlerle birlikte hastalar bir çok branşta doktor seçme hakkını kullanabilecekler.   KIRMALI; HALKIMIZ SAĞLIK HİZMETİNİ ALAŞEHİR'DEN ALABİLECEK   Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı,  Alaşehir Devlet Hastanesine üç yeni uzman hekim ataması yapıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı;  "Özellikle göz sırası almakta zorlanan hastalarımız için, üçüncü göz doktorumuz göreve başladı. Doktor Ayşe Yağmur Kadra’nın göreve başlamasıyla birlikte hastanemizde ön segment cerrahi ve retina hastalıkları, özel bir hastanede çalışırken, hastanemizi tercih ederek göreve başlayan Genel  Cerrah  Güvenç Diner Endoskopik girişimler, Laparoskopik işlev ve ameliyatlar ileri laparoskopik ameliyatlar yapılabilecektir. Kadın doğum uzmanımız Erdal Bilen’in göreve başlamasıyla da bir çok alanda hastalarımız hem doktor seçme tercihi yapabilecek, hem de sağlık hizmetlerini kendilerine en yakın sağlık merkezi olan Alaşehir Devlet Hastanesi’nde alabileceklerdir"
Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Yağmur Kanra, Genel Cerrah Dr. Güvenç Diner ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Erdal Bilen, Alaşehir Devlet Hastanesi'nde görevlerine başladı.

Alaşehir Devlet Hastanesine uzun bir aradan sonra üçüncü göz doktoru atandı. Göz Hastalıkları Uzmanı  Dr. Ayşe Yağmur Kanra,  Alaşehir Devlet Hastanesi’nde üçüncü göz uzmanı olarak göreve başlarken, Genel Cerrah Dr. Güvenç  Diner  özel bir hastanesindeki  görevini bırakıp Alaşehir Devlet Hastanesini  tercih etti.  Ayrıca Dr. Erdal Bilen de Kadın Doğum Bölümünde  ikinci Kadın Doğum Uzman hekimi olarak göreve başladı.

 

HASTALAR BİR ÇOK BRANŞTA HEKİM SEÇEBİLECEK

 

Hastanede yeni doktorların göreve başlamasıyla  yoğunluk yaşanan göz  polikliniğinde göz  sırası alabilmek amacıyla erken saatlerde hastaneye gelen vatandaşlar bundan sonra uzun süre beklemeden ve de tercihini de yaparak muayene olabilecekler. Yeni başlayan uzman hekimlerle birlikte hastalar bir çok branşta doktor seçme hakkını kullanabilecekler.

 

KIRMALI; HALKIMIZ SAĞLIK HİZMETİNİ ALAŞEHİR'DEN ALABİLECEK

 

Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı,  Alaşehir Devlet Hastanesine üç yeni uzman hekim ataması yapıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı;  "Özellikle göz sırası almakta zorlanan hastalarımız için, üçüncü göz doktorumuz göreve başladı. Doktor Ayşe Yağmur Kadra’nın göreve başlamasıyla birlikte hastanemizde ön segment cerrahi ve retina hastalıkları, özel bir hastanede çalışırken, hastanemizi tercih ederek göreve başlayan Genel  Cerrah  Güvenç Diner Endoskopik girişimler, Laparoskopik işlev ve ameliyatlar ileri laparoskopik ameliyatlar yapılabilecektir. Kadın doğum uzmanımız Erdal Bilen’in göreve başlamasıyla da bir çok alanda hastalarımız hem doktor seçme tercihi yapabilecek, hem de sağlık hizmetlerini kendilerine en yakın sağlık merkezi olan Alaşehir Devlet Hastanesi’nde alabileceklerdir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.