Doğan ailesinin mutlu günü; ARYA 1 YAŞINDA!

YAŞAM 27.02.2019 - 13:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Doğan ailesinin mutlu günü; ARYA 1 YAŞINDA!

Demirören Haber Ajansı Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan’ın torunu Arya Güneş 1 yaşında.
Demirören Haber Ajansı Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan’ın torunu Arya Güneş 1 yaşında. İzmir Göztepe’de ikamet eden Arya, bir yaşına girmenin mutluluğunu dedesi Nurettin Doğan Anneannesi Özden Doğan, annesi Gonca Güneş, babası Abdulgaffur Güneş, ablası İklim Güneş,  teyzesi Avukat Buket Doğan ve aile dostlarıyla birlikte kutladı. Karabağlar ilçesinde öğretmen olan anne – babanın ikinci kızları olan Arya aile dostlarıyla birlikte evlerinde sade bir törenle kutladıkları yaş gününde pastalar kesildi. Balonlar uçuruldu. Masalar çeşit çeşit yiyeceklerle süslendi. Arya pastasını keserken işaret parmağı ile “ 1 “  rakamını yani yaşını göstererek, davetlilerden bol bol alkış aldı.
Demirören Haber Ajansı Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan’ın torunu Arya Güneş 1 yaşında.

Demirören Haber Ajansı Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan’ın torunu Arya Güneş 1 yaşında. İzmir Göztepe’de ikamet eden Arya, bir yaşına girmenin mutluluğunu dedesi Nurettin Doğan Anneannesi Özden Doğan, annesi Gonca Güneş, babası Abdulgaffur Güneş, ablası İklim Güneş,  teyzesi Avukat Buket Doğan ve aile dostlarıyla birlikte kutladı.

Karabağlar ilçesinde öğretmen olan anne – babanın ikinci kızları olan Arya aile dostlarıyla birlikte evlerinde sade bir törenle kutladıkları yaş gününde pastalar kesildi. Balonlar uçuruldu. Masalar çeşit çeşit yiyeceklerle süslendi. Arya pastasını keserken işaret parmağı ile “ 1 “  rakamını yani yaşını göstererek, davetlilerden bol bol alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.