DRONE İLE ÜRETİCİLERİN ALIN TERİ KORUNUYOR

14.09.2021 - 08:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DRONE İLE ÜRETİCİLERİN ALIN TERİ KORUNUYOR

Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı (ÇMKB), drone ile hizmet vermeye başladı. Üreticilerin 1 yıllık alın terini korumak için mesai mefhumu gözetmeksizin sorumluluk sahasında bulunan üzüm sergilerini drone ile koruma hizmetine başlayan ÇMKB, çiftçilerin takdirini topladı.
İlçede tarım ile uğraşan vatandaşların mahsullerinin zarar görmemesi ve hayvan sahipleri ile ortak hareket etme konusunda daha da ilerlemek için bu şekilde bir teknolojik ürünlerden yararlanmayı hedeflediklerini belirten ÇMKB Başkanı Özer Demir, “Kurumumuz adına bir drone sahiplendik. Biz ÇMKB olarak 390 bin Dekar alana hizmet veriyoruz. Bekçilerimiz de sürekli tarım arazilerinde dolaşarak hırsızlık, hayvan sürülerinin tarım arazilerine zarar vermesi gibi durumları gece gündüz demeden tespit ederek engellemeye çalışıyor. Gerek ürünlerin korunması gerekse ekipmanların hırsızlığa karşı korunaklı hale getirilmesi açısından devamlı çalışmalar yapıyoruz ve bunların takibini sağlıyoruz. Bu sistem ile de köylerde daha kolay hakimiyet sağlayacağız ve görüş açımız daha geniş duruma gelecek. Üreticilerimizin alın terini korumak için 24 saat sahadayız.”dedi. KÖYLERDE DAHA GÜVENLİ BİR ORTAM OLACAĞINA İNANIYORUZ Başkan Özer Demir açıklamasının devamında da şu ifadelere yer verdi; ”Vatandaşlarımızı hırsızlık zarar ve ziyan hususunda daha duyarlı olmaya birlik ve beraberlik içinde saygı ve sevgi ortamında ortak akılla çözüm üretmeye davet ediyoruz. Biz kurum olarak elimizdeki ekipmanların daha da çoğaltılması ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçebilmek adına daha çok çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Amacımız üreticilerimizin mallarını, haklarını korumaktır. Üreticilerimiz rahat olsun.”
Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı (ÇMKB), drone ile hizmet vermeye başladı. Üreticilerin 1 yıllık alın terini korumak için mesai mefhumu gözetmeksizin sorumluluk sahasında bulunan üzüm sergilerini drone ile koruma hizmetine başlayan ÇMKB, çiftçilerin takdirini topladı.

İlçede tarım ile uğraşan vatandaşların mahsullerinin zarar görmemesi ve hayvan sahipleri ile ortak hareket etme konusunda daha da ilerlemek için bu şekilde bir teknolojik ürünlerden yararlanmayı hedeflediklerini belirten ÇMKB Başkanı Özer Demir, “Kurumumuz adına bir drone sahiplendik. Biz ÇMKB olarak 390 bin Dekar alana hizmet veriyoruz. Bekçilerimiz de sürekli tarım arazilerinde dolaşarak hırsızlık, hayvan sürülerinin tarım arazilerine zarar vermesi gibi durumları gece gündüz demeden tespit ederek engellemeye çalışıyor. Gerek ürünlerin korunması gerekse ekipmanların hırsızlığa karşı korunaklı hale getirilmesi açısından devamlı çalışmalar yapıyoruz ve bunların takibini sağlıyoruz. Bu sistem ile de köylerde daha kolay hakimiyet sağlayacağız ve görüş açımız daha geniş duruma gelecek. Üreticilerimizin alın terini korumak için 24 saat sahadayız.”dedi.

KÖYLERDE DAHA GÜVENLİ BİR ORTAM OLACAĞINA İNANIYORUZ

Başkan Özer Demir açıklamasının devamında da şu ifadelere yer verdi; ”Vatandaşlarımızı hırsızlık zarar ve ziyan hususunda daha duyarlı olmaya birlik ve beraberlik içinde saygı ve sevgi ortamında ortak akılla çözüm üretmeye davet ediyoruz. Biz kurum olarak elimizdeki ekipmanların daha da çoğaltılması ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçebilmek adına daha çok çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Amacımız üreticilerimizin mallarını, haklarını korumaktır. Üreticilerimiz rahat olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.