Dualarımız Doğan hocayla

YAŞAM 04.05.2017 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Dualarımız Doğan hocayla

Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak (49) ve eşi Alime Zağli Malak bu sabah saatlerinde özel bir otonun çarpması sonucu yaralandı.
Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak (49) ve eşi Alime Zağli Malak bu sabah saatlerinde özel bir otonun çarpması sonucu yaralandı. Ayakları kırılan ve başından darbe alan Doğan Malak, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken durumunun kritik olduğu öğrenildi. Malak'ın eşi Alime Zağli Malak'ın ise bilincinin açık olduğu ve Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Malak çiftinine bu sabah saat 05.00 sularında Tren Garı'na gitmek üzere iken plakası alınamayan yeşil bir otomobilin çarparak olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi. Olayın kaza mı yoksa bilinçli bir darbe mi olduğu araştırılıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.   BİLİNCİ YERİNDE   Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak'ın (49) sağlık durumu iyiye gidiyor. Alınan bilgiye göre Malak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumu daha iyi olduğunda ameliyatlarının yapılacağını söyledindi.
Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak (49) ve eşi Alime Zağli Malak bu sabah saatlerinde özel bir otonun çarpması sonucu yaralandı.

Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak (49) ve eşi Alime Zağli Malak bu sabah saatlerinde özel bir otonun çarpması sonucu yaralandı. Ayakları kırılan ve başından darbe alan Doğan Malak, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken durumunun kritik olduğu öğrenildi. Malak'ın eşi Alime Zağli Malak'ın ise bilincinin açık olduğu ve Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Malak çiftinine bu sabah saat 05.00 sularında Tren Garı'na gitmek üzere iken plakası alınamayan yeşil bir otomobilin çarparak olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi. Olayın kaza mı yoksa bilinçli bir darbe mi olduğu araştırılıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

BİLİNCİ YERİNDE

 

Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına Alaşehirspor ve Alaşehir Belediyespor'un eski futbolcularından Doğan Malak'ın (49) sağlık durumu iyiye gidiyor. Alınan bilgiye göre Malak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumu daha iyi olduğunda ameliyatlarının yapılacağını söyledindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.