Dünden bugüne Alaşehir'in özel sergisi açılıyor

BELEDİYE 01.09.2017 - 21:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Dünden bugüne Alaşehir'in özel sergisi açılıyor

Alaşehir'in Yunan işgalinden kurtuluşa kadar uzanan öyküsü, Alaşehir Gençlik Merkezi'ndeki sergiyle anlatılacak. 5 Eylül-5 Ekim tarihlerinde gezilebilecek sergide 100 obje yer alacak.
Alaşehir Belediyesi'nin 5 Eylül Kurtuluş Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği 'İşgalden kurtuluşa Alaşehir; karanlıktan aydınlığa bir üzüm kent öyküsü' başlıklı sergisi, 5 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında Alaşehir Gençlik Merkezi'nde ziyaret edilebilecek. 100 ŞAHESER GÖRÜCÜ ÇIKIYOR Batı Anadolu'yu kaygı ve karanlığa boğan tarihsel bir kesiti hem bölge genelinde hem de Alaşehir özelinde gün yüzüne çıkaran, Alaşehir Kongresi ve Alaşehirli kadın efe Ruhiye Hanım ile ilgili dokümanların da yer alacağı sergide, yaklaşık 100 obje görülebilecek. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban sergiye tüm Alaşehir ve bölge halkını davet etti.
Alaşehir'in Yunan işgalinden kurtuluşa kadar uzanan öyküsü, Alaşehir Gençlik Merkezi'ndeki sergiyle anlatılacak. 5 Eylül-5 Ekim tarihlerinde gezilebilecek sergide 100 obje yer alacak.

Alaşehir Belediyesi'nin 5 Eylül Kurtuluş Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği 'İşgalden kurtuluşa Alaşehir; karanlıktan aydınlığa bir üzüm kent öyküsü' başlıklı sergisi, 5 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında Alaşehir Gençlik Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

100 ŞAHESER GÖRÜCÜ ÇIKIYOR

Batı Anadolu'yu kaygı ve karanlığa boğan tarihsel bir kesiti hem bölge genelinde hem de Alaşehir özelinde gün yüzüne çıkaran, Alaşehir Kongresi ve Alaşehirli kadın efe Ruhiye Hanım ile ilgili dokümanların da yer alacağı sergide, yaklaşık 100 obje görülebilecek. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban sergiye tüm Alaşehir ve bölge halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.