Durmak yok, BAL'a devam

SPOR 02.05.2017 - 10:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Durmak yok, BAL'a devam

Turgutlu’da oynanan TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) PLAY OUT maçında Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek önümüzdeki sezon yeniden BAL liginde oynamaya hak kazanan takım oldu.
Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubu Manisa takımları arasında üçüncü sırada tamamlayarak PLAY OUT oynamak zorunda kalan Alaşehir Belediyespor ile Süper Amatör PLAY OFF’ta ikinci sırada yer alan Salihli Belediyespor arasındaki BAL’a yükselme maçı Turgutlu’da oynandı. Aşırı sıcak bir havada oynanan ve ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçın ikici yarısında 4 gol atıldı. İkinci yarıya hızlı başlayan Süper Amatör temsilcisi Salihli Belediyespor 48. dakikada Okan Bayram’ın ceza alanı dışından bulduğu müthiş golle 1-0 öne geçti. SALİHLİ'NİN GOLÜ AS AS'I UYANDIRDI Salihli Belediyespor'un golünün ardından oyunun kontrolünü eline alan tecrübeli Alaşehir Belediyespor  ise 49. dakikada Fethullah Akdoğan’ın golü ile beraberliği yakaladı. Bu golün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan Alaşehir Belediyespor 62’de Umur Erdoğan ve 81’de yine Fethullah Akdoğan ile skoru 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Salihli Belediyespor’un cılız atakları skoru değiştirmeye yetmedi. Bu sonuçla Alaşehir Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’ de oynamaya hak kazandı. STAT: Turgutlu 7 Eylül HAKEMLER:Hakan Demir ***, Sinan Şenyaşa ***, Tolga Atatsu *** SALİHLİ BELEDİYESPOR: Umut **, Ensari **, Fatih Karadinç **, Zübeyir **, Murat **(Dk. 88 Semih ?), Zeynel *, (Dk. 65 Yusuf *), Yasin *, Taner *, (Dk. 61 Onur *), Okan **, Gökçe **, Adem ** ALAŞEHİR BELEDİYESPOR:Akın **, Bekir ***, Can **, Umut ***, Onur ***, Süleyman ***, Yusuf ***,(Dk. 82 Mehmet **), Ulaş **, (Dk. 52 İlyas **), Necmettin ***, Ömer **, Fettullah ***(Dk 83 Rıdvan **) GOLLER: Dk. 47 Okan (Salihli) – Dk.58 Fettullah, Dk. 62 Umut, Dk.81 Fetullah (Alaşehir) Dk-47- Kendi yarı sahasından aldığı topla ilerleyen Okan 30 metreden sert vurdu ve topu 90'dan ağlara gönderdi. ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dk- 58- Köşe vuruşundan seken topu arka direkte kontrol eden Fettullah şık bir vuruş ile topu ağlara yolladı; 1-1 Dk-62- Yusuf’un ceza alanına yaptığı ortayı Umur şık bir kafa vuruşu ile ağlara yolladı; 1-2 Dk-81- Necmettin orta sahadan aldığı top ile defans oyuncularından şık hareketlerle sıyrıldı. Pasını uygun pozisyondaki Fettullah’a aktardı. Bu oyuncu güzel bir plase ile topu ağlara gönderdi; 1-3 —Maçtan Notlar— -Karşılaşmayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa ASFK Başkanı Ali Aydın, Salihli Belediyespor yöneticileri ve Alaşehir Belediyespor yöneticileri birlikte izledi. Karşılaşmayı Salihli Belediyespor taraftarları kapalı tribünde, Alaşehir Belediyespor taraftarları ise açık tribünde izledi ve takımlarına destek verdi. -Aşırı sıcak hava karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın da performansını olumsuz etkiledi. Takımlar net pozisyon bulamadı. -Karşılaşmayı 3-1 kazanarak yeniden Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Alaşehir Belediyespor takımı oyuncuları sevincini taraftarlarla paylaştı.  
Turgutlu’da oynanan TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) PLAY OUT maçında Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek önümüzdeki sezon yeniden BAL liginde oynamaya hak kazanan takım oldu.

Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Lig 9. Gurubu Manisa takımları arasında üçüncü sırada tamamlayarak PLAY OUT oynamak zorunda kalan Alaşehir Belediyespor ile Süper Amatör PLAY OFF’ta ikinci sırada yer alan Salihli Belediyespor arasındaki BAL’a yükselme maçı Turgutlu’da oynandı.

Aşırı sıcak bir havada oynanan ve ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçın ikici yarısında 4 gol atıldı. İkinci yarıya hızlı başlayan Süper Amatör temsilcisi Salihli Belediyespor 48. dakikada Okan Bayram’ın ceza alanı dışından bulduğu müthiş golle 1-0 öne geçti.

SALİHLİ'NİN GOLÜ AS AS'I UYANDIRDI

Salihli Belediyespor'un golünün ardından oyunun kontrolünü eline alan tecrübeli Alaşehir Belediyespor  ise 49. dakikada Fethullah Akdoğan’ın golü ile beraberliği yakaladı. Bu golün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan Alaşehir Belediyespor 62’de Umur Erdoğan ve 81’de yine Fethullah Akdoğan ile skoru 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Salihli Belediyespor’un cılız atakları skoru değiştirmeye yetmedi. Bu sonuçla Alaşehir Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’ de oynamaya hak kazandı.

STAT: Turgutlu 7 Eylül

HAKEMLER:Hakan Demir ***, Sinan Şenyaşa ***, Tolga Atatsu ***

SALİHLİ BELEDİYESPOR: Umut **, Ensari **, Fatih Karadinç **, Zübeyir **, Murat **(Dk. 88 Semih ?), Zeynel *, (Dk. 65 Yusuf *), Yasin *, Taner *, (Dk. 61 Onur *), Okan **, Gökçe **, Adem **

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR:Akın **, Bekir ***, Can **, Umut ***, Onur ***, Süleyman ***, Yusuf ***,(Dk. 82 Mehmet **), Ulaş **, (Dk. 52 İlyas **), Necmettin ***, Ömer **, Fettullah ***(Dk 83 Rıdvan **)

GOLLER: Dk. 47 Okan (Salihli) – Dk.58 Fettullah, Dk. 62 Umut, Dk.81 Fetullah (Alaşehir)

Dk-47- Kendi yarı sahasından aldığı topla ilerleyen Okan 30 metreden sert vurdu ve topu 90'dan ağlara gönderdi. ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk- 58- Köşe vuruşundan seken topu arka direkte kontrol eden Fettullah şık bir vuruş ile topu ağlara yolladı; 1-1

Dk-62- Yusuf’un ceza alanına yaptığı ortayı Umur şık bir kafa vuruşu ile ağlara yolladı; 1-2

Dk-81- Necmettin orta sahadan aldığı top ile defans oyuncularından şık hareketlerle sıyrıldı. Pasını uygun pozisyondaki Fettullah’a aktardı. Bu oyuncu güzel bir plase ile topu ağlara gönderdi; 1-3

—Maçtan Notlar—

-Karşılaşmayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa ASFK Başkanı Ali Aydın, Salihli Belediyespor yöneticileri ve Alaşehir Belediyespor yöneticileri birlikte izledi. Karşılaşmayı Salihli Belediyespor taraftarları kapalı tribünde, Alaşehir Belediyespor taraftarları ise açık tribünde izledi ve takımlarına destek verdi.

-Aşırı sıcak hava karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın da performansını olumsuz etkiledi. Takımlar net pozisyon bulamadı.

-Karşılaşmayı 3-1 kazanarak yeniden Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Alaşehir Belediyespor takımı oyuncuları sevincini taraftarlarla paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.