EĞİTİM CAMİASININ AŞURE ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR

EĞİTİM 11.10.2018 - 11:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EĞİTİM CAMİASININ AŞURE ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen Aşure Etkinliklerine katıldı ve Piyadeler mahalle sakinleriyle buluştu
İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve protokol üyeleri ile birlikte, inancımızda ve kültürümüzde önemli bir yere sahip olan hicri Muharrem ayının girmesi nedeniyle İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı. "MUHARREM AYI PAYLAŞMA AYIDIR"  Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik ayı olduğunu dikkat çeken Kaymakam Uçgun, "Muharrem ayı hepimiz için özel ve anlamlı bir ay. Mübarek ve bereketli bir ayın içerisinde, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirerek bu ayı uğurluyoruz. Paylaşmanın ve birlikteliğin simgesi olan aşure ikramına katıldık. Kültürel geçmişimizin bu en güzel geleneklerinden birini yaşatmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Bu vesile ile halkımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Bu mübarek ayın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Afiyet olsun ve Allah kabul etsin."dedi. VATANDAŞIN SORUNLARI DİNLENDİ Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen aşure etkinliğinin ardından mahalle kıraathanesine geçen Kaymakam Uçgun, burada mahalle sakinleriyle buluşarak, Alaşehir'de kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi ve proje hakkında vatandaşların düşüncelerini dinledi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle süren toplantıda Kaymakam Uçgun, vatandaşların taleplerinin not alınması ve incelenerek kendisine bilgi verilmesi yönünde talimat verdi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen Aşure Etkinliklerine katıldı ve Piyadeler mahalle sakinleriyle buluştu

İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve protokol üyeleri ile birlikte, inancımızda ve kültürümüzde önemli bir yere sahip olan hicri Muharrem ayının girmesi nedeniyle İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı.

"MUHARREM AYI PAYLAŞMA AYIDIR"

 Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik ayı olduğunu dikkat çeken Kaymakam Uçgun, "Muharrem ayı hepimiz için özel ve anlamlı bir ay. Mübarek ve bereketli bir ayın içerisinde, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirerek bu ayı uğurluyoruz. Paylaşmanın ve birlikteliğin simgesi olan aşure ikramına katıldık. Kültürel geçmişimizin bu en güzel geleneklerinden birini yaşatmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Bu vesile ile halkımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Bu mübarek ayın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Afiyet olsun ve Allah kabul etsin."dedi.

VATANDAŞIN SORUNLARI DİNLENDİ

Piyadeler Ortaokulunda düzenlenen aşure etkinliğinin ardından mahalle kıraathanesine geçen Kaymakam Uçgun, burada mahalle sakinleriyle buluşarak, Alaşehir'de kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi ve proje hakkında vatandaşların düşüncelerini dinledi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle süren toplantıda Kaymakam Uçgun, vatandaşların taleplerinin not alınması ve incelenerek kendisine bilgi verilmesi yönünde talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.