EĞİTİM SEMİNERİNE ALAŞEHİRLİLERDEN BÜYÜK İLGİ

EĞİTİM 15.11.2018 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EĞİTİM SEMİNERİNE ALAŞEHİRLİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Alaşehir Memur –Sen İlçe Temsilciliği tarafından eğitim semineri düzenlendi Seminere konuşmacı olarak İstanbul Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Konrot katıldı.
Şehit Fethi Sekin  Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seminere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçe Orman ve Tarım Müdürü Tarık Memiş,  Alaşehir Eğitim Bir-Sen  İlçe Başkanı  Mustafa  Yılmaz, Alaşehir Memur –Sen ilçe Başkanı  Ömer Şeker, sendika üyeleri ve eğitimciler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Alaşehir Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Mustafa  Yılmaz  ve Alaşehir Memur –Sen İlçe Başkanı Ömer Şeker seminerin anlamını belirten konuşmaları yaptılar.  Sendika başkanları konuşmlarında eğitimin önmine vurgu yaptılar. Seminere konuşmacı olarak katılan  İstanbul  Üsküdar Üniversitesi  Öğretim Görevlisi   Prof. Dr. Ahmet Konrot,  akıcı ve espirili  bir dil  kullanarak öğrenme bozuklukları, dil ve konuşma bozuklukları, dişleksi ve kekemelik konularını anlattı. Prof. Dr. Ahmet Konrot dil ve konuşma bozuklukları, iletişimin genel tanımı, insan iletişimi, dilin temel özellikleri, dil ve konuşma gelişimi, iletişim sorunları, kekemelik , okuma ve yazma sorunları, etkileşim de iletişim, dil ve konuşmanın önemi  gibi konularda bilgiler verdi.
Alaşehir Memur –Sen İlçe Temsilciliği tarafından eğitim semineri düzenlendi Seminere konuşmacı olarak İstanbul Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Konrot katıldı.

Şehit Fethi Sekin  Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seminere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçe Orman ve Tarım Müdürü Tarık Memiş,  Alaşehir Eğitim Bir-Sen  İlçe Başkanı  Mustafa  Yılmaz, Alaşehir Memur –Sen ilçe Başkanı  Ömer Şeker, sendika üyeleri ve eğitimciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Alaşehir Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Mustafa  Yılmaz  ve Alaşehir Memur –Sen İlçe Başkanı Ömer Şeker seminerin anlamını belirten konuşmaları yaptılar.  Sendika başkanları konuşmlarında eğitimin önmine vurgu yaptılar. Seminere konuşmacı olarak katılan  İstanbul  Üsküdar Üniversitesi  Öğretim Görevlisi   Prof. Dr. Ahmet Konrot,  akıcı ve espirili  bir dil  kullanarak öğrenme bozuklukları, dil ve konuşma bozuklukları, dişleksi ve kekemelik konularını anlattı. Prof. Dr. Ahmet Konrot dil ve konuşma bozuklukları, iletişimin genel tanımı, insan iletişimi, dilin temel özellikleri, dil ve konuşma gelişimi, iletişim sorunları, kekemelik , okuma ve yazma sorunları, etkileşim de iletişim, dil ve konuşmanın önemi  gibi konularda bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.