EMEKLERİNİ TAÇLANDIRDILAR

SANAT 13.08.2018 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

EMEKLERİNİ TAÇLANDIRDILAR

Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğünce Yaz Kursları Karma Resim Sergisi açıldı. Sergi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Alaşehir Kaymakam Vekili Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç tarafından açıldı. El emeği, göz nuru minik ressamların sergisi Alaşehirlilerden büyük ilgi gördü.
Sergi Cumhuriyet  ve Demokrasi Meydanında açıldı. Sergide 7- 14 yaş arası öğrencilerin hazırladığı 100 den fazla eser sergilendi. Sergi süresince tüm kurs öğrencileri ve misafir öğrenciler değişik türde etkinlikler yapma fırsatı yakaladılar. ÖLMEZ: 100 ESER SERGİLENDİ Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez Sergi açılışında yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 25 Haziran 31 Temmuz tarihlerinde ilçemiz genelinde yaz kursları düzenlendiklerini kursların 7 – 14 yaş arası öğrencilere yönelik ve ücretsiz olduğunu belirtti. Yaz kurslarının 34 Kurs merkezinde, 8 farklı türde 60 sınıfta ve 1610 öğrencinin katılımıyla tamamlandığını belirten Ölmez, Yaz kursları kapsamında CUMHURİYET ve BEŞEYLÜL ilkokulunda Resim kurslarının açıldığını ve resim kurslarının sonunda Karma Resim Sergisinin gerçekleştiğini söyledi. "HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER" Ölmez "Ayrıca, Cumhuriyet Meydanına kurulan çadır altında masalarda tüm kurs öğrencileri ve misafir öğrenciler farklı boyama etkinlikleri ve çalışmalarını tamamladılar. Sergi süresince öğrenciler ve misafir olarak sergiye katılan tüm çocuklar etkinlikler yaptılar. Sergi süresince çeşitli boyamalarla farklı etkinlikler yapan öğrenciler sergiyi renklendirdiler. Sergi izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Öğrenciler sergi süresince hem eğlendiler hem çalıştılar."dedi. "İLGİ ALAKA BİZLERİ SEVİNDİRDİ" Yaz kurslarına katılımın ve ilginin yoğun olduğunu belirten Ölmez, öğrencilere yönelik kursların, 2018/2019 Eğitim öğretim yılında okulların açılmasıyla hızla devam edeceğini belirtti.  Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez, Kurumumuzca her yaşta ve herkes için eğitim ilkesiyle Alaşehir için sürekli yeni kurslarla hizmet vereceklerini dile getirdi. Hayat boyu öğrenen bir Alaşehir için Ücretsiz kursların devam edeceğini de sözlerine ekledi.  
Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğünce Yaz Kursları Karma Resim Sergisi açıldı. Sergi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Alaşehir Kaymakam Vekili Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç tarafından açıldı. El emeği, göz nuru minik ressamların sergisi Alaşehirlilerden büyük ilgi gördü.

Sergi Cumhuriyet  ve Demokrasi Meydanında açıldı. Sergide 7- 14 yaş arası öğrencilerin hazırladığı 100 den fazla eser sergilendi. Sergi süresince tüm kurs öğrencileri ve misafir öğrenciler değişik türde etkinlikler yapma fırsatı yakaladılar.

ÖLMEZ: 100 ESER SERGİLENDİ

Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez Sergi açılışında yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 25 Haziran 31 Temmuz tarihlerinde ilçemiz genelinde yaz kursları düzenlendiklerini kursların 7 – 14 yaş arası öğrencilere yönelik ve ücretsiz olduğunu belirtti. Yaz kurslarının 34 Kurs merkezinde, 8 farklı türde 60 sınıfta ve 1610 öğrencinin katılımıyla tamamlandığını belirten Ölmez, Yaz kursları kapsamında CUMHURİYET ve BEŞEYLÜL ilkokulunda Resim kurslarının açıldığını ve resim kurslarının sonunda Karma Resim Sergisinin gerçekleştiğini söyledi.

"HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER"

Ölmez "Ayrıca, Cumhuriyet Meydanına kurulan çadır altında masalarda tüm kurs öğrencileri ve misafir öğrenciler farklı boyama etkinlikleri ve çalışmalarını tamamladılar. Sergi süresince öğrenciler ve misafir olarak sergiye katılan tüm çocuklar etkinlikler yaptılar. Sergi süresince çeşitli boyamalarla farklı etkinlikler yapan öğrenciler sergiyi renklendirdiler. Sergi izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Öğrenciler sergi süresince hem eğlendiler hem çalıştılar."dedi.

"İLGİ ALAKA BİZLERİ SEVİNDİRDİ"

Yaz kurslarına katılımın ve ilginin yoğun olduğunu belirten Ölmez, öğrencilere yönelik kursların, 2018/2019 Eğitim öğretim yılında okulların açılmasıyla hızla devam edeceğini belirtti.

 Alaşehir Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez, Kurumumuzca her yaşta ve herkes için eğitim ilkesiyle Alaşehir için sürekli yeni kurslarla hizmet vereceklerini dile getirdi. Hayat boyu öğrenen bir Alaşehir için Ücretsiz kursların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.