ERTÜRK: ALAŞEHİR DĞALGAZLA BULUŞACAK

SİYASET 01.11.2018 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ERTÜRK: ALAŞEHİR DĞALGAZLA BULUŞACAK

Alaşehir Doğal Gazla buluşacak. BOTAŞ tarafından Gaz iletim borularının döşenmesine başlandı. Kula ilçesi ile Alaşehir ilçesi arasında döşenmeye başlayan boru iletişim hattı, çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Alaşehir Doğal Gazla buluşacak. BOTAŞ tarafından Gaz iletim borularının döşenmesine başlandı. Kula ilçesi ile Alaşehir ilçesi arasında döşenmeye başlayan boru iletişim hattı, çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk ve başkan yardımcısı  İbrahim Kömbeci  boru iletişim hattında incelemelerde bulundu. Doğal Gaz iletişim hattının kısa bir süre içerisinde  tamamlanması planlanıyor.  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir AK Parti ilçe Başkanı Murat Ertük, "Tüm Alaşehirli hemşehrilerimizin de  yakından takip ettiği, doğal gaz, AK Parti teşkilatımız,   bölge milletvekillerimiz ve bakanlığımız sayesinde en kısa sürede ilçemize ulaşacaktır.   Kula-Alaşehir  arasındaki iletim hattı  borularının döşenmesi çalışmaları hızla sürmektedir. "dedi. "DAHA ÖNCE MHP GRUBU RED OYU KULLANMIŞTI" Ertürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "2018/ 45 Sayılı belediye meclisi toplantısında  maalesef AK Partili meclis üyeleri Alaşehir'e doğal gaz gelmesi yönünde evet oyu kullanırlarken, MHP ve CHP'li üyeler red oyu vererek doğal gazın gelmesini engellemişlerdi. Daha sonra MHP ve CHP'li üyelere doğal gazın Alaşehir için zorunlu bir ihtiyaç olduğunu anlatmıştık.  Bunun üzerine Alaşehir'e doğal gaz gelmesi bir sonraki meclis toplantısına ek gündem maddesi olarak alındı ve AK Parti'li ve CHP'li üyelerin evet oylarıyla Alaşehir'e doğal gaz gelmesi kabul edildi. Ne yazık ki MHP'li meclis üyeleri bu toplantıda da red oyu kullandılar.  Hatta “Alaşehir deprem bölgesi olduğu için, doğal gaza uygun değildir, ayrıca doğal gaz yerli ve milli enerji kaynağı olmadığı için, doğal gazın gelmesini istemiyoruz “şeklinde talihsiz açıklamalar yapanlar oldu. Alınan meclis kararı uzun süre ilgili kuruma gönderilmediği için, ilçemize gelişi de gecikmiştir. Eğer tekrar bir engelleme girişimi olmazsa , inşallah  Allah’ın izniyle  ihale sözleşmesinde belirtilen süre olan Mart ayı sonuna kadar iletim boru hattı tamamlanacaktır."
Alaşehir Doğal Gazla buluşacak. BOTAŞ tarafından Gaz iletim borularının döşenmesine başlandı. Kula ilçesi ile Alaşehir ilçesi arasında döşenmeye başlayan boru iletişim hattı, çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Alaşehir Doğal Gazla buluşacak. BOTAŞ tarafından Gaz iletim borularının döşenmesine başlandı. Kula ilçesi ile Alaşehir ilçesi arasında döşenmeye başlayan boru iletişim hattı, çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk ve başkan yardımcısı  İbrahim Kömbeci  boru iletişim hattında incelemelerde bulundu. Doğal Gaz iletişim hattının kısa bir süre içerisinde  tamamlanması planlanıyor. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir AK Parti ilçe Başkanı Murat Ertük, "Tüm Alaşehirli hemşehrilerimizin de  yakından takip ettiği, doğal gaz, AK Parti teşkilatımız,   bölge milletvekillerimiz ve bakanlığımız sayesinde en kısa sürede ilçemize ulaşacaktır.   Kula-Alaşehir  arasındaki iletim hattı  borularının döşenmesi çalışmaları hızla sürmektedir. "dedi.

"DAHA ÖNCE MHP GRUBU RED OYU KULLANMIŞTI"

Ertürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "2018/ 45 Sayılı belediye meclisi toplantısında  maalesef AK Partili meclis üyeleri Alaşehir'e doğal gaz gelmesi yönünde evet oyu kullanırlarken, MHP ve CHP'li üyeler red oyu vererek doğal gazın gelmesini engellemişlerdi. Daha sonra MHP ve CHP'li üyelere doğal gazın Alaşehir için zorunlu bir ihtiyaç olduğunu anlatmıştık.  Bunun üzerine Alaşehir'e doğal gaz gelmesi bir sonraki meclis toplantısına ek gündem maddesi olarak alındı ve AK Parti'li ve CHP'li üyelerin evet oylarıyla Alaşehir'e doğal gaz gelmesi kabul edildi. Ne yazık ki MHP'li meclis üyeleri bu toplantıda da red oyu kullandılar. 

Hatta “Alaşehir deprem bölgesi olduğu için, doğal gaza uygun değildir, ayrıca doğal gaz yerli ve milli enerji kaynağı olmadığı için, doğal gazın gelmesini istemiyoruz “şeklinde talihsiz açıklamalar yapanlar oldu. Alınan meclis kararı uzun süre ilgili kuruma gönderilmediği için, ilçemize gelişi de gecikmiştir. Eğer tekrar bir engelleme girişimi olmazsa , inşallah  Allah’ın izniyle  ihale sözleşmesinde belirtilen süre olan Mart ayı sonuna kadar iletim boru hattı tamamlanacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.