Ertürk'ten Başbakan ve bakana "Okul Üzümü Projesi" için teşekkür

SİYASET 08.03.2018 - 08:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ertürk'ten Başbakan ve bakana "Okul Üzümü Projesi" için teşekkür

AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak üzere geçtiğimiz hafta sonu Manisa’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım ile Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya "Okul Üzümü Projesi"nin devamı dolayısıyla Alaşehirliler adına teşekkür etti.
AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katılan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, kongre öncesinde Başbakan Binali Yıldırım ve Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüştü. Görüşmede Ertürk, üzüm üreticilerini yakından ilgilendiren "Okul Üzümü Projesi"ne devam kararı alınması nedeniyle Yıldırım ve Fakıbaba'ya teşekkür etti. TMO VE FİYAT TALEBİNİ İLETTİ Başbakan Yıldırım ve Bakan Fakıbaba ile yaptığı görüşmeleri anlatan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, "Hem başbakanımıza hem de bakanımıza yaptığım görüşmelerde "Okul Üzümü Projesi"'nin hem üreticimiz hem de çocuklarımız açısından çok önemli olduğunu ifade edip projenin devamı için alınan karar dolayısıyla ilçe halkımız adına teşekkür etme fırsatı buldum. Görüşmelerimde ayrıca TMO'nun üzüm alımına devam etmesi ve fiyatları erken açıklaması konusunda üreticimizin talebini ilettim. Başbakanımız Binali Yıldırım ve Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, TMO'nun üzüm alımına devam etmesi ve fiyatların erken belirlenmesi konusunda çalışma yapılacağı müjdesini verdi. Başbakanımıza ve Tarım ve Hayvancılık Bakanımıza çok müteşekkiriz" şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak üzere geçtiğimiz hafta sonu Manisa’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım ile Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya "Okul Üzümü Projesi"nin devamı dolayısıyla Alaşehirliler adına teşekkür etti.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katılan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, kongre öncesinde Başbakan Binali Yıldırım ve Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüştü. Görüşmede Ertürk, üzüm üreticilerini yakından ilgilendiren "Okul Üzümü Projesi"ne devam kararı alınması nedeniyle Yıldırım ve Fakıbaba'ya teşekkür etti.

TMO VE FİYAT TALEBİNİ İLETTİ

Başbakan Yıldırım ve Bakan Fakıbaba ile yaptığı görüşmeleri anlatan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, "Hem başbakanımıza hem de bakanımıza yaptığım görüşmelerde "Okul Üzümü Projesi"'nin hem üreticimiz hem de çocuklarımız açısından çok önemli olduğunu ifade edip projenin devamı için alınan karar dolayısıyla ilçe halkımız adına teşekkür etme fırsatı buldum. Görüşmelerimde ayrıca TMO'nun üzüm alımına devam etmesi ve fiyatları erken açıklaması konusunda üreticimizin talebini ilettim. Başbakanımız Binali Yıldırım ve Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, TMO'nun üzüm alımına devam etmesi ve fiyatların erken belirlenmesi konusunda çalışma yapılacağı müjdesini verdi. Başbakanımıza ve Tarım ve Hayvancılık Bakanımıza çok müteşekkiriz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.