Futbolda Bahar Turnuvası 27 Mart'ta başlıyor

SPOR 06.03.2017 - 10:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Futbolda Bahar Turnuvası 27 Mart'ta başlıyor

Futbolda Geleneksel Halı Saha Bahar Turnuvası, 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Turnuvada 1990 ve önceki yıllarda doğmuş olanlar forma giyebilecek
Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasının 8.'si 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Organizatör Mehmet Şaylan tarafından yapılan açıklamada turnuvaya katılım için kayıtların başladığı belirtildi. 1990 ve öncesi doğum tarihli olanların oynayabileceği Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara verilecek ödüllerin daha sonra açıklanacağı bildirildi.   ÖDÜLLER SONRA BELİRLENECEK   Organizatör Mehmet Şaylan yaptığı açıklamada; " Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasının bu yıl 8.'sini düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılım için takımların başvurularını almaya başladık. Turnuvada 1990 ve önceki yıllarda doğanlar forma giyebilecek. Turnuvada dereceye giren takımlara, gol kralına ve diğer ünvanları elde edenlere vereceğimiz ödülleri kısa süre sonra belirleyeceğiz. Turnuvamız 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak" dedi.
Futbolda Geleneksel Halı Saha Bahar Turnuvası, 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Turnuvada 1990 ve önceki yıllarda doğmuş olanlar forma giyebilecek

Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasının 8.'si 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Organizatör Mehmet Şaylan tarafından yapılan açıklamada turnuvaya katılım için kayıtların başladığı belirtildi. 1990 ve öncesi doğum tarihli olanların oynayabileceği Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara verilecek ödüllerin daha sonra açıklanacağı bildirildi.

 

ÖDÜLLER SONRA BELİRLENECEK

 

Organizatör Mehmet Şaylan yaptığı açıklamada; " Geleneksel  Halı Saha Bahar Futbol Turnuvasının bu yıl 8.'sini düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılım için takımların başvurularını almaya başladık. Turnuvada 1990 ve önceki yıllarda doğanlar forma giyebilecek. Turnuvada dereceye giren takımlara, gol kralına ve diğer ünvanları elde edenlere vereceğimiz ödülleri kısa süre sonra belirleyeceğiz. Turnuvamız 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.